ÅBENHED OG ÆRLIGHED
ANSVAR OG ORDENTLIGHED

HVERDAGENS HELTE

Uden dig er vi ingenting.

Vores medarbejdere er hverdagens helte, fordi de hver dag gør en forskel med støvsugeren, med gulvkluden eller bare med et smil. De er vores vigtigste ressource, og vi er utrolig stolte af vores medarbejdere, der repræsenterer mange forskellige nationaliteter, baggrunde og faggrupper. I fællesskab driver vi Kongsvang positivt. Derfor forsøger vi altid at udvikle og udfordre vores medarbejdere både fagligt og personligt. 

Uddannelse og udvikling                                                                                        Hos Kongsvang er vores medarbejdere dem, der får det hele til at køre rundt. Derfor fortjener de til gengæld en virksomhed, der værdsætter dem og skaber lærings- og udviklingsmuligheder. Vi tror på, at opmærksomheden på vores medarbejdere er med til at højne og styrke kvaliteten i vores serviceydelser. Derfor prioriterer vi en veluddannet medarbejderstab, hvor begreber som læring og udvikling medtænkes og anvendes aktivt i hverdagen. Vi tror på vores medarbejdere og på, at de alle hver især rummer et utal af potentialer og muligheder.

 

ER DU TEAMPLAYER?

Har du lyst til at blive en del af vores glade team, hvor vi griner sammen, passer på hinanden og skaber et godt arbejdsmiljø? 

 

 

LÆS MERE

UDDANNELSE

Vi giver dig en rengøringsuddannelse.

OVERENSKOMST

Ordentlige arbejdsforhold og en god løn

SOCIALT ANSVAR

Vi tager et socialt ansvar for både miljøet og medarbejdere

PERSONALEPOLITIK

Guide til de værdier, vi ønsker, der skal være til stede i din og i vores arbejdsdag