PASSIONERET LEDERSKAB
VÆRDIFULDT SAMARBEJDE

ER DU TEAMPLAYER?

Ledige jobs

Har du lyst til at blive en del af vores glade team, hvor vi griner sammen, passer på hinanden og skaber et godt arbejdsmiljø?

Vi er konstant på udkig efter nye dygtige kollegaer, der vil være med til at løfte servicebranchens kvalitet og ydelser. Du er derfor altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Kongsvang her.

Aktuelle opslag kan du se herunder.

 
 

Mobil tilsynsassistent til Aalborg området

Til Aalborg området søger Kongsvang Rengøringsservice nu en kvalitetsbevidst mobil tilsynsassistent til en stilling med ansvar og udviklingsmuligheder.

Der er tale om en stilling på 35 timer, hvor du vil få stillet arbejdsbil og-mobil til rådighed. Arbejdstiden er mandag til fredag og du vil både have manuel rengøring og tilsyn i dit daglige arbejde. Mødetiden vil være variabel.

Lyder det som noget for dig, så læs mere her.

 

 

Kvalitetsassistenter søges til Aalborg

Til Aalborg søger Kongsvang Rengøringsservice lige nu to kvalitetsbevidste og ansvarsfulde kvalitetsassistenter med ansættelse snarest muligt.

STILLING 1: Arbejdstiden er mandag til fredag, hvor du vil have både manuelle rengøringstimer (4,75 timer) og føre tilsyn (2,5 time) hver dag.

Mødetiden er fra kl. 05.00-07.30 samt fra kl. 14.15-19.00. 

STILLING 2: Arbejdstiden er mandag til fredag. Du vil dagligt have en blanding mellem manuelle rengøringstimer og tid til at føre tilsyn med kvaliteten af arbejdet på stedet. Der vil som i den anden stilling være hovedvægt af de manuelle timer.

Mødetiden er fra kl. 05.00-13.30 (inkl. egenbetalt frokostpause).

Er det dig? – så læs mere her!

 

Er du vores nye afløser til Ringkøbing området?

Vi søger en fleksibel servicemedarbejder til afløsning ved vores kunder i Ringkøbing området. Den primære arbejdsopgave vil være rengøring af forskellige område og egenkontrol heraf.

Arbejdstiden vil være variabel og kan ligge i både morgen- og eftermiddagstimerne, mandag til fredag. Der vil dog være mulighed for faste timer på sigt.

Er det dig? – så læs mere her!

 

UDDANNELSE

Vi giver dig en rengøringsuddannelse.

OVERENSKOMST

Ordentlige arbejdsforhold og en god løn

SOCIALT ANSVAR

Vi tager et socialt ansvar for både miljøet og medarbejdere

PERSONALEPOLITIK

Guide til de værdier, vi ønsker, der skal være til stede i din og i vores arbejdsdag