PASSIONERET LEDERSKAB
VÆRDIFULDT SAMARBEJDE

ER DU TEAMPLAYER?

Ledige jobs

Har du lyst til at blive en del af vores glade team, hvor vi griner sammen, passer på hinanden og skaber et godt arbejdsmiljø?

Vi er konstant på udkig efter nye dygtige kollegaer, der vil være med til at løfte servicebranchens kvalitet og ydelser. Du er derfor altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Kongsvang her.

Aktuelle opslag kan du se herunder.

 

Løngeni – og klar til næste skridt i din karriere?

Som løn- & personaleansvarlig vil du have det daglige ledelsesansvar for medarbejderne i afdelingen. Ligeledes er det dit ansvar at sikre en korrekt og ordentlig håndtering af de arbejdsopgaver og procedurer, der har sin gang i Løn & Personale. Dette indebærer bl.a. at sikre korrekte lønkørsler, håndtering af kontraktuelle forhold, samt at sikre at relevant lovgivning, overenskomster og deadlines overholdes. Din succes skabes via en høj faglighed, nysgerrighed samt en naturlig handlekraft.

Lyder det som noget for dig, så læs nærmere her!

 

Servicemedarbejder søges til Aarhus

Vi søger en dygtig servicemedarbejder til rengøring i Aarhus. Den primære arbejdsopgave vil være daglig rengøring af eget område og egenkontrol heraf.

Arbejdstiden er mandag til fredag fra kl 05.00. Dit ugentligt timetal er: 15-20 timer. 

Lyder det som noget for dig, læs mere her!

 

Er du en af vores nye servicemedarbejdere til Vejle/Børkop?

Vi søger lige nu flere dygtige servicemedarbejdere til rengøring hos kunder i Vejle/Børkop. Primære arbejdsopgaver er daglig rengøring af eget område og egenkontrol heraf. 

Er det dig? – så læs mere her!

 

Er du vores nye kvalitetsassistent i Tønder ?

Til Tønder søger Kongsvang Rengøringsservice lige nu en kvalitetsbevidst og ansvarsfuld kvalitetsassistent med ansættelse snarest.

Arbejdstiden er mandag til fredag fra 15.30-18.00, hvor du vil have både manuelle rengøringstimer og føre tilsyn. 

Er det dig? – så læs mere her!

 

Er du vores nye tilsynsassistent i Silkeborg/Fårvang?

Til Fårvang/Silkeborg søger Kongsvang Rengøringsservice lige nu en kvalitetsbevidst og ansvarsfuld tilsynsassistent. Ugentlig arbejdstid er ca. 20 timer og ansættelse snarest.

Arbejdstiden er mandag til fredag kl 07.00-08.00 og igen fra kl 14.30 og frem. Du vil have både manuelle rengøringstimer og føre tilsyn med kvaliteten af rengøringen på stedet. 

Er det dig? – så læs mere her! 

 

UDDANNELSE

Vi giver dig en rengøringsuddannelse.

OVERENSKOMST

Ordentlige arbejdsforhold og en god løn

SOCIALT ANSVAR

Vi tager et socialt ansvar for både miljøet og medarbejdere

PERSONALEPOLITIK

Guide til de værdier, vi ønsker, der skal være til stede i din og i vores arbejdsdag