PASSIONERET LEDERSKAB
VÆRDIFULDT SAMARBEJDE

Socialt ansvar og CSR

Vi tager et socialt ansvar

Når vi gør rent, tager vi også et ansvar for miljøet, for gode integrationsmuligheder og et godt arbejdsmiljø.

Miljø
Vi tager ansvar for dit miljø både indenfor og udenfor. Vi gør en kæmpe indsats for at skabe gode arbejdspladser, hvor der er plads til et godt grin og plads til at være sig selv. Det er vigtigt for os, at du trives på din arbejdsplads, at du ikke går i stå, men tilbydes uddannelse, så du hele tiden udvikler dig.  

Integration
I 2009 modtog Kongsvang en integrationspris for det kæmpe stykke arbejde, vores arbejdsledere dagligt gør for at integrere vores medarbejdere med en anden etnisk baggrund. Når du går på arbejde hos os, handler det ikke kun om at være effektiv med støvkluden. Vi skal lære hinanden at kende, tale dansk sammen og lære den danske kultur at kende, mens vi gør rent.

Vi ved, at god integration sker via arbejdet. Derfor samarbejder vi tæt med jobcentre, arbejdsformidlingen og de forskellige fagforeninger, hvor vi gør en stor indsats for at få personer med anden etnisk baggrund i arbejde, f.eks. via en praktik eller et fleksjob. Vi tilbyder danskundervisning til alle vores driftsaspiranter og mellemledere og ser det som nødvendighed for kunne integrere sig fuldt ud i vores virksomhed og det danske samfund i det hele taget.

Forskellighed er en styrke
Hos os må du både bruge handsker, bære tørklæde og have kondisko på. Vi oplever kun fordele når Ahmed, Freja og Grethe arbejder sammen på tværs af nationaliteter, alder og forskelligheder. For det er i samspillet med hinanden, at vi skaber værdi. Den unikke sammensætning i vores medarbejderteam bidrager til et godt og lærerigt arbejdsmiljø og vigtigst af alt til en højere kvalitet i rengøringen.  

Vi går op i, at du gør en indsats for at lære sproget, da det er en helt basal kundskab, hvis du skal integreres på en arbejdsplads og i det danske samfund.

En gang om året afholder vi en temadag. Her møder alle medarbejdere hinanden på tværs af arbejdsopgaver, kulturer og baggrunde og rystes sammen. Vi tror på, at når vi griner sammen og hjælper hinanden, så får vi positive og glade medarbejdere og et godt resultat. 

 

UDDANNELSE

Vi giver dig en rengøringsuddannelse.

OVERENSKOMST

Ordentlige arbejdsforhold og en god løn

PERSONALEPOLITIK

Guide til de værdier, vi ønsker, der skal være til stede i din og i vores arbejdsdag

ER DU TEAMPLAYER?

Kom med holdet - send os en ansøgning.

ER DU TEAMPLAYER?

Har du lyst til at blive en del af vores glade team, hvor vi griner sammen, passer på hinanden og skaber et godt arbejdsmiljø?

LÆS MERE