PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

KONGSVANGS DNA

En anderledes duft i rengøringsbranchen

Vi har en klar holdning til uddannelse, miljø, integration og kvalitet. Vi vælger vores kunder med omhu og tør sige fra, hvis vi og vores personale ikke passer ind i virksomhedens profil og opgave.

Åbenhed og ærlighed                                                                                            Vi er stolte af vores håndværk – og vi tror på, at vi som virksomhed adskiller os fra andre i branchen ved at prioritere en tæt og personlig kontakt med vores kunder. Derfor er der ikke langt fra ord til handling og til de gode resultater. Med 950 dygtige medarbejdere fordelt over Jylland og Fyn, hører vi til blandt de største rengøringsvirksomheder i Danmark.

Værdifuldt samarbejde                                                                                           Vi tror på, at en personlig og nærværende relation til vores kunder giver de bedste samarbejdsmuligheder og udviklingsforhold.

For os handler rengøring ikke kun om ordentlighed og kvalitet. Det handler om integration, om udvikling og om at passe godt på miljøet og hinanden. Derfor er det vigtigt for os, at vi selv uddanner vores medarbejdere, så vi ved, at de bliver udfordret og lærer at tænke grønt. For når vi gør rent, tænker vi på en ren natur. Så når du samarbejder med os, sender du et klart signal om, at du tager et socialt og samfundsmæssigt ansvar.  

Ansvar og ordentlighed                                                                                           Vi tager ansvar for vores miljø, integrationen, udviklingen og din rengøring. Vi ved, at vi ikke er bedre end tilbagemeldingerne fra gårsdagens rengøring. Med vores egen uddannelse inden for rengøring, garanterer vi altid en ordentlig rengøring.

Vi tager også ansvar for vores medarbejderes trivsel. Derfor har vi et tæt samarbejde med de faglige organisationer, der repræsenterer vores medarbejdere. Vi garanterer altid god løn og ordentlige arbejdsforhold.  

Passioneret lederskab                                                                                            Vi brænder for rengøring, men vi brænder allermest for at lave en sund og glad arbejdsplads. Vores virksomhed bygger på et stærkt og dynamisk lederteam, der er sammensat af forskellige kompetencer inden for ledelse, salg, drift og HR. Sammen driver vi Kongsvang i en moderne og innovativ retning. Vi sætter en ære i at få vores medarbejdere til at smile. For vores medarbejdere er hverdagens helte. De og vores kunder fortjener en god arbejdsdag hver dag.


 
 

KONGSVANG I FAKTA

Et succesfuldt iværksættereventyr

NYHEDER

Læs seneste nyheder fra Kongsvang

LEDELSEN

Læs mere om ledergruppen her.

KONTAKT OS

Kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne for et samarbejde.