PASSIONERET LEDERSKAB
ANSVAR OG ORDENTLIGHED

KUNDERNES OPLEVELSER

Lasse Oldenborg, Projektleder

"Hos os er Kongsvang blevet en naturlig del af kollegaerne. De forstår vores flow i virksomheden og sætter ekstra ressourcer ind lige præcis dér, hvor behovet er. Vi har samarbejdet med Kongsvang i snart mange år – og vi værdsætter deres smilende og imødekommende medarbejdere.”

Mitzi Staach

“Godt samarbejde med fleksible løsninger der tilpasses vores behov uden at gå på kompromis med kvalitet og effektivitet.”

Ivan Nielsen, Vagtmester

”Vi har et fleksibelt samarbejde med Kongsvang. Vi mener, at netop fleksibilitet er en afgørende faktor, når vi har brug for assistance i form af en vikar. Nogle gange skal det gå hurtigt – og her oplever vi i høj grad, at Kongsvang kan levere varen.” 

Lotte Brændstrup, Executive Assistent

"Hos POMPdeLUX spiller vores kantine med medarbejdere fra Kongsvang en helt central rolle i hverdagen. Her oplever alle vores medarbejdere en imødekommende atmosfære og et professionelt engagement, og medarbejderne fra Kongsvang indgår som en helt naturlig del af POMPdeLUX-holdet. De nybagte boller, lækre råvarer og hjemmelavede retter er altid i bedste kvalitet, og det er disse små detaljer, som gør forskellen i en travl hverdag.”

Bent Kold Larsen, Pedel

"Vi har et fleksibelt, effektivt og værdifuldt samarbejde med Kongsvang. Vi sætter især stor pris på den hurtige reaktionstid på vore henvendelser. Der er ikke langt fra ord til handling.”

Ellen Bertram, Marketing og Support

”Vores indtryk af Kongsvang er meget positivt. Vi oplever i det daglige imødekommende og smilende medarbejdere, der ligeledes råder over en høj faglig ekspertise.”

Ole Pedersen

”Kongsvang er en meget behagelig og effektiv samarbejdspartner. Vi oplever altid en god service og meget kompetence medarbejdere. Vinduespolering kan være meget afhængig af vind og vejr, hvorfor det er vigtigt for os med en samarbejdspartner, der ’tænker selv’ og udviser handlekraft og koordineringsevne. Det oplever vi med Kongsvang!” 

Henrik E. Nielsen, Teknik & Bygningsansvarlig

”Vores arbejdsplads huser dagligt rigtig mange mennesker, og derfor betyder en god og ordentlig rengøring meget for os. Vi oplever Kongsvang som værende en yderst behagelig samarbejdspartner, der altid levere en god service – og gerne med et smil.”

 

 

 

PERSONALE

Som kunde hos Kongsvang får I et fast serviceteam tilknyttet.

SAMARBEJDE

Godt samarbejde giver den bedste kvalitet.