PASSIONERET LEDERSKAB
ANSVAR OG ORDENTLIGHED

Personale

Kendte ansigter

Som kunde hos Kongsvang får I et fast serviceteam tilknyttet. Derved er det kendte ansigter, I møder i det daglige. Det er jeres sikkerhed for en højere kvalitet og optimerede arbejdsprocesser tilpasset jeres virksomhed. 

I serviceteamet vil typisk indgå følgende faggrupper:

Distriktchef, som har beslutningskompetencen og repræsenterer Kongsvangs ledelse.

Driftskonsulent, som står for kvalitetssikringen af serviceløsningen og jævnligt udfører kvalitetskontroller. Hertil fungerer driftskonsulenten som mentor for arbejdslederen og vil typisk være tilknyttet som opstartsansvarlig på nye kunder.

Arbejdsleder, som i det daglige fungerer som bindeled mellem distriktschefen og det øvrige team tilknyttet opgaven. Herudover fungerer arbejdslederen også som kundens daglige kontaktperson.

Tilsynsassistent, som dagligt udfører egenkontrol og kvalitetsopfølgning jævnfør vores interne politikker. Tilsynsassistenten har dertil det daglige ansvar for medarbejderne og er bindeled mellem arbejdsleder og servicemedarbejder.

Servicemedarbejder, som udfører de manuelle services i henhold til Kongsvangs interne politikker og krav om kvalitet og egenkontrol.

 

 
 

SAMARBEJDE

Godt samarbejde giver den bedste kvalitet.

KUNDERNES OPLEVELSER

Vi samler på tilfredse kunder.

NY KUNDE?

Vores ekspertise kombineret med din indsigt i virksomhedens miljø og lokaler sikrer et sundt og rent indeklima. 

LÆS MERE