ÅBENHED OG ÆRLIGHED
VÆRDIFULDT SAMARBEJDE

En ren holdning til miljøet

Vi passer på miljøet

Hvis I vil tage hensyn til miljøet, så lad os løse jeres rengøring. Vi passer på jeres og vores miljø indenfor og udenfor.         

Vi har et fælles ansvar for et godt arbejdsmiljø                                               God kommunikation med vores kunder ser vi som en af de mest afgørende faktorer i udviklingen af et positivt arbejdsklima. Kun i samarbejde med jer tror vi på, at vi kan skabe de bedste vilkår for et godt arbejdsmiljø, hvor vi i fællesskab arbejder hen mod en sund og glad arbejdsplads. Det betyder, at I sørger for, at lokalerne er tilgængelige for rengøring, og vi sørger for et rent og behageligt arbejdsmiljø.

For os handler rengøring også om ren natur

Rengøring handler ikke kun om rene rum, men også om en ren natur. Derfor er vi hele tiden på udkig efter mere skånsomme og miljøvenlige rengøringsmetoder og midler. Det er også grunden til, at vi løbende instruerer og uddanner vores medarbejdere, så vi altid er opdateret indenfor de nyeste krav og regler omkring miljørigtige rengøringsprodukter. 

 

METODER

Vi går op i, at vores medarbejdere arbejder korrekt.

INDEKLIMA

En naturlig luftkvalitet er en forudsætning for et godt arbejdsklima.

VANDFORBRUG

Vi anvender metoder, som minimerer vores vandforbrug.

AFFALDSSORTERING

Vi tror på, at bæredygtige affaldsløsninger er fremtiden.

EGEN PRODUKTLEVERANDØR

Seneste skud på Kongsvang-stammen er er firmaet Konceptline, der indkøber og forhandler de produkter Kongsvang bruger i praksis.

På den måde er vi sikre på, at vi bruger produkter og arbejdsredskaber, vi kan stå inde for. Konceptline indkøber kun produkter, som er svanemærkede og uden kemi. 

LÆS MERE