ANSVAR OG ORDENTLIGHED
PASSIONERET LEDERSKAB

INDEKLIMA

Ingen lugt af kemi

I vores rengøring er der ingen lugt af syntetisk citrus. Vi vælger bevidst miljøvenlige rengøringsmidler uden parfume og skadelige kemikalier og tilsatte duftstoffer. Vi efterlader altid rummet så naturligt som muligt. For vi ved, at en god naturlig luftkvalitet er forudsætningen for et godt arbejdsklima. 

Effektiv rengøring giver et sundt indeklima
Vi mener, at rengøring er en essentielt og væsentlig faktor i udviklingen af et positivt arbejdsklima. Derfor bliver en god og effektiv rengøring en forudsætning for et sundt indeklima.

Fælles ansvar
I Kongsvang tager vi et medansvar for indeklimaet hos vores kunder - og vi tror på, at vi i samarbejdet med kunden kan skabe de bedste vilkår for både arbejdsmiljø og indeklima. Vi betragter indeklimaet hos vores kunder som et fælles ansvar, hvor alle parter samarbejder og arbejder hen mod et fælles mål om en sund arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives. Det betyder, at vi forventer, at vores kunder sørger for gode arbejdsforhold for servicepersonalet - til gengæld sørger vi for et rent arbejdsmiljø.

 

 
 

METODER

Vi går op i, at vores medarbejdere arbejder korrekt.

MIDLER & UDSTYR

Vi anvender kun svanemærkede produkter og ergonomisk udstyr.

VANDFORBRUG

Vi anvender metoder, som minimerer vores vandforbrug.

AFFALDSSORTERING

Vi tror på, at bæredygtige affaldsløsninger er fremtiden.