VÆRDIFULDT SAMARBEJDE
PASSIONERET LEDERSKAB

BLIV KUNDE HOS OS

Vi er et værdifuldt samarbejde

Christina

Tilfredse medarbejdere
er gode medarbejdere.
Og det giver tilfredse kunder.Dialog er den bedste sikkerhed for et ærligt og værdifuldt samarbejde, og for at Kongsvang kan levere den bedste kvalitet og den bedste service. Vi ved, at vores arbejde bliver evalueret hver dag. Og det har vi det godt med. Det gør os effektive og konkurrencedygtige. Læs om vores services her.

Vores kvalitet bygger på vores medarbejderes kompetencer. Jo gladere vores medarbejdere er for at arbejde hos os, jo bedre er de til deres arbejde. Så enkel er vores firmapolitik. Derfor hylder vi de værdier, det danske arbejdsmarked bygger på: Frihed under ansvar. Og naturligvis er vi en del af overenskomsten og sikrer, at alle medarbejdere hos Kongsvang er ansat under ordnede forhold. Læs om vores medarbejdere her.

En gulvspand
er en gulvspand.
En aftale er en aftale.


Vores servicemedarbejdere arbejder ud fra præcise arbejdsbeskrivelser, hvor rengøringen er beskrevet og fordelt. Det sikrer kvaliteten. Og er der undervejs noget, der skal justeres, så arbejder vi hos Kongsvang med “direkte kontakt“. Det betyder i al sin enkelhed, at det altid er den samme serviceleder, der fungerer som kontaktperson.

Det vigtigste er, at Kongsvang leverer den bedste rengøring. Men vi vil også gerne slå et slag for vores 950 medarbejdere fra alverdens lande. De gør et fantastisk stykke arbejde – også med at lære dansk.


Ph Po Ru

 

Vil I vide mere, så kontakt vores salgsafdeling på:

8614 4054 salg@kongsvang.net

 
 

OPSTARTSFORLØB

Fleksibel og tilpasset servicetilbud

REFERENCER

Vi skræddersyr vores løsninger til dig

KONGSVANGS DNA

Vi har en klar holdning til uddannelse, miljø, integration og kvalitet. Vi vælger vores kunder med omhu og tør sige fra, hvis vi og vores personale ikke passer ind i virksomhedens profil og opgave. 

 

LÆS MERE