Kongsvang

2 nye 5-års-jubilarer

Stort tillykke med jubilærerne

Ioan Bucur - 5 års jubilæum

Serviceleder Marius fortæller:

“Ioan Bucur kommer fra Rumænien. Han har arbejdet i Kongsvang ved forskellige kunder de sidste 5 år og afleverer altid rigtig flot rengøring af høj kvalitet. Han er en god stabil medarbejder og meget flexibel – han er én man kan regne med.”

Gitte Rohmann - 5 års jubilæum

Gittes jubilæum blev fejret på Kongsvangs hovedsæde i Åbyhøj. Her sidder hun til daglig som en del af vores kundecenter, hvor hun samtidig også varetager funktionen som direktionssekretær.

Vores direktør, Christina, indledte eftermiddagen med en flot og vedkommende tale, hvor hun takkede Gitte for et værdifuldt samarbejde og 5 rigtig gode år i Kongsvang. En rørt Gitte takkede Christina for de flotte ord og fortsatte “Tusind tak for godt kollegaskab til hver og én af jer. Jeg har virkelig glædet mig til i dag!”. Gitte brugte også anledningen til at tage fusen på Christina og sine kolleger.

Under sin tale præsenterede hun nemlig, til alles store overraskelse, en helt ny Kongsvang-tatovering! Et stort Kongsvang-logo, som fyldte en god del af overarmen, og som virkelig fik latteren og klapsalverne frem i rummet. (Det var dog af den slags, som kunne vaskes af igen). Efter talerne og overraskelsen, blev der budt på lækker mad, kollegial hygge og en flot kransekage – lige efter Gittes hjerte.