Kongsvang

Tillykke til augusts jubilarer 2023

Vlad-Adrian, 5 års jubilæum

Den 02.08.2023 havde Vlad-Adrians 5-års jubilæum, det er en imponerende præstation! Han arbejder som servicemedarbejder i Region Østjylland.

I denne glædelig sammenhæng har vi været forbi med blomster og en fin gave.

Vlad-Adrian gør en rigtig flot indsats, hver gang han er på arbejde. Derfor er vi glade og stolte over at have ham som en del af vores team i Kongsvang!

Vi sætter pris på din indsats – Stort tillykke!

Miruna Floriana Blidariu, 5 års jubilæum

Den 08.08.2023 havde vi den store fornøjelse at fejre en stor begivenhed – nemlig Miruna Floriana Blidarius 5 års-jubilæum. Miruna har demonstreret en imponerende arbejdsmæssig præstation, og vi sætter enormt stor pris på både hendes dedikation og den positive energi, hun altid medbringer til arbejdspladsen.

Cristina Panait, 5 års jubilæum

Fredag d. 25.08.2023 har vi fejret Cristinas 5 års jubilæum i Aabyhøj. Vi var samlet til hyggelig fælles morgenmad, som byd på dejlige lækkerier og hjemmebag.

Cristina arbejder som Tilsynsassistent i region Syddanmark og fik overrakt gave og blomster af Serviceleder Ana-Maria Maxim, som ønskede Christina stort tillykke og så frem til 5 år mere.

Vi siger igen, stort tillykke vi sætter stor pris på den indsats du gør i Kongsvang.

Lucian-Iulian, 5 års jubilæum

Den 16.08.2023 fejrede vi Lucian-Iulian Galamba 5 års jubilæum. Dette er en imponerende præstation og vi vil gerne ønske ham stort tillykke! Han arbejder som servicemedarbejder i Region Syddanmark.
Lucian gør en rigtig flot indsats for Kongsvang og vi er super glade for at have ham som en del af vores team!
 
Vi har overrasket Lucian med blomster og en fin gave som tak!

Sombat Srikhamsuk Svendsen, 5 års jubilæum

Den 25.08.2023 fejrede vi Sombat Srikhamsuk Svendsens 5-års jubilæum i Kongsvang. Det skulle jo næsten være hendes 20-års jubilæum, men hun var nødt til at vende tilbage til Thailand, kort før hendes 15-års jubilæum. Heldigvis gik alt godt i Thailand og Sombat kunne vende tilbage til Danmark – her kom hun selvfølgelig også tilbage til Kongsvang, hvilket vi er meget glade for!
 
Sombat arbejder på Aarhus Rådhus, hvor alle er enige om, at hun er en rigtig sød og hjælpsom kollega.
Hun blev fejret med morgenmad, kaffe og kage på Aarhus Rådhus sammen med sine søde kollegaer. Sombat havde selv taget en lille overraskelse med – nogle lækre bananchips og småkager fra Thailand, som bare smagte rigtigt godt!
 
Vi er glade for at have dig som en del af vores team i Kongsvang!
Vi ønsker hende tillykke med den flotte indsats!