Kongsvang

Covid-19

Vejen til erhvervsrengøring i topklasse

Vand og sæbe – tilsat rigelige mængder ordentlighed. Ja, det lyder som en enkel recept og er det i virkeligheden også. Covid-19 har betydet, at behovet for god, effektiv rengøring aldrig har været større. Se her hvordan vores engagerede medarbejdere går til opgaven, og hvorfor vores kunder er i trygge hænder. For vi gør ordentlig rent hos Kongsvang Cleaning og Facility A/S. Altid.

Sådan hjælper vi jer

Testimonials

Retten i Aarhus

"Vi er blevet meget mere opmærksomme"

Da Covid-19 for alvor gjorde sit indtog i Danmark, gav det sig selv, at de majestætiske bygninger, der tilsammen huser Retten i Aarhus, måtte have ekstra rengøring på. Et initiativ, der på en og samme tid har gjort medarbejderne mere opmærksomme på rengøring og hygiejne i det daglige.

Aarhus Business College

“Kongsvang har givet os tryghed”

Landets uddannelsesinstitutioner har været blandt de særligt udsatte under Covid-19. Det har ad flere omgange vakt bekymring hos bl.a. Aarhus Business College. Her har professionel vejledning og grundig ekstra-rengøring fra Kongsvang skabt tryghed i en utryg tid.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.