Kongsvang

Covid-19

Vejen til erhvervsrengøring i topklasse

Vand og sæbe – tilsat rigelige mængder ordentlighed. Ja, det lyder som en enkel recept og er det i virkeligheden også. Covid-19 har betydet, at behovet for god, effektiv rengøring aldrig har været større. Se her hvordan vores engagerede medarbejdere går til opgaven, og hvorfor vores kunder er i trygge hænder. For vi gør ordentlig rent hos Kongsvang Cleaning og Facility A/S. Altid.

Sådan hjælper vi jer

Testimonials

Retten i Aarhus

"Vi er blevet meget mere opmærksomme"

Da Covid-19 for alvor gjorde sit indtog i Danmark, gav det sig selv, at de majestætiske bygninger, der tilsammen huser Retten i Aarhus, måtte have ekstra rengøring på. Et initiativ, der på en og samme tid har gjort medarbejderne mere opmærksomme på rengøring og hygiejne i det daglige.

Aarhus Business College

“Kongsvang har givet os tryghed”

Landets uddannelsesinstitutioner har været blandt de særligt udsatte under Covid-19. Det har ad flere omgange vakt bekymring hos bl.a. Aarhus Business College. Her har professionel vejledning og grundig ekstra-rengøring fra Kongsvang skabt tryghed i en utryg tid.

Rengøringsfirma med fokus på god hygiejne

Covid-19 er noget, der har påvirket os alle. Især i rengøringsbranchen er det blevet endnu vigtigere for os at sikre dig og dine medarbejderes tryghed. Det gør vi med de mest effektive rengøringsmidler og grundig rengøring. Ligesom vores rengøringsmedarbejdere er meget opmærksom på egen hygiejne, når de udfører deres arbejde.

Vælger du Kongsvang som din rengøringspartner, er du altid garanteret en ren og sund arbejdsplads. Vi gør godt rent og kommer ind i alle kroge og hjørner. Vi bruger rengøringsmidler, der fjerner bakterier og vira effektivt. Så du trygt kan lade dine medarbejdere komme på arbejde.

Vil du vide mere? Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi skaber en ren og tryg arbejdsplads

Sådan gør vi din arbejdsplads tryg

Smitte med Covid-19 og andre sygdomme kan ikke udelukkende forhindres med god rengøring. Det kræver også andre tiltag. Dem vil vi gerne fortælle dig mere om.

Desinficering

Selvom Covid-19 ikke fylder så meget i hverdagen mere, er der ikke nogen grund til at stoppe med at afspritte hænderne. Det er et godt tiltag til at forebygge smittespredning af vira generelt. Vi hjælper gerne med at få opsat smarte løsninger til desinfektion af hænderne på kontoret, i kantinen eller på lageret.

At passe på hinanden

Det er små ting, der skal til i løbet af dagen. Det virker bl.a. godt med opsatte skilte, hvor du kan opfordre dine medarbejdere til at huske håndvask, afspritning eller lignende.

Vand og sæbe

Det er som udgangspunkt sund fornuft at gøre godt og grundigt rent med vand og sæbe. Det er en af de bedste måder at fjerne smitterisikoen fra overflader.

Book rengøring til erhverv med sund fornuft

Hos Kongsvang tilbyder vi erhvervsrengøring med omtanke for alle på arbejdspladsen. Vi udviser altid sund fornuft, når vi gør rent. Det betyder, at vi gør arbejdet grundigt og effektivt. Vi hjælper jer af med støvede borde, fyldte skraldespande, beskidte toiletter og meget mere.

Lige så meget som vira og bakterier trives i et beskidt arbejdsmiljø, lige så lidt gør dine medarbejdere. Uden god rengøring falder niveauet af dit indeklima. Når vi har været forbi og haft vores daglige gang på din arbejdsplads, vil du og dine medarbejdere opleve at møde ind til et skinnende kontor, hvor alle kan arbejde trygt og i et sundt indeklima.

Klar til at booke effektiv erhvervsrengøring? Kontakt os nu og få en god aftale i hus.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.