Kongsvang

Testimonial – Retten i Aarhus

"Vi er blevet meget mere opmærksomme"

Da Covid-19 for alvor gjorde sit indtog i Danmark, gav det sig selv, at de majestætiske bygninger, der tilsammen huser Retten i Aarhus, måtte have ekstra rengøring på. Et initiativ, der på en og samme tid har gjort medarbejderne mere opmærksomme på rengøring og hygiejne i det daglige.

De to bygningen på henholdsvis Kannikegade 16 og det gamle Tinghus på Vester Allé huser tilsammen Retten i Aarhus. Her har mange medarbejdere deres daglige gang, mens klienter, jurister og eventuelle tilhørende hver dag valfarter ind og ud af de gamle bygninger.

Vi havde i forvejen Kongsvang som rengøringsvirksomhed, men da Covid-19 for alvor blev en ting i Danmark, blev jeg gjort opmærksom på, at Kongsvang tilbød ekstra Covid 19-rengøring

Helle Rabøl, kst. administrationschef ved retten i Aarhus

Hun tog kontakt til Kongsvang og var positivt overrasket over, hvor hurtigt Kongsvang trådte til med ekstra rengøring.

Selv beskriver Kongsvang den ekstra daglige rengøring som en forebyggelse mod Covid-19. Kort fortalt indebærer den, at der i løbet af dagen sendes mandskab ud til kunden, der løber samtlige kontaktflader over med vand og sæbe.

Ifølge direktør i Kongsvang, Jørgen Hertz, vil de fleste nok blive overrasket (og måske en smule forfærdet i lyset af Covid-19) over, hvor mange af de samme områder og ting, vi hver dag rører.

»Jeg mener faktisk, at det er en sund øvelse – også i overført betydning – at man noterer sig alle de steder man i løbet af en dag er i berøring med, og som mange andre af ens kolleger også kommer i berøring med. Der er de oplagte; dørhåndtag og armaturet ude på vasken. Men så er der også stoleryggen i kantinen eller håndtaget på kaffekanden ude i tekøkkenet. De er ofte glemt i den sammenhæng,« siger Jørgen Hertz

Tilstedeværelse skaber opmærksomhed

For medarbejderne ved Retten i Aarhus har Kongsvangs tilstedeværelse helt naturligt betydet, at man er blevet mere opmærksom på virksomhedens mange kontaktflader.

»F.eks. når vi spiser frokost i frokoststuen i dag, der er det blevet kutyme, at man lige tørrer af, når man rejser sig,« siger Helle Rabøl.

Og så skaber det en generel tryghed, at både ansatte og besøgende ved, at der har været professionel rengøring forbi, når de færdes rundt i bygningen og gør brug af lokalerne.

»Det giver helt bestemt en ekstra tryghed i denne her tid, når man træder ind i et mødelokale, som man ved, er blevet gjort rent i løbet af dagen,« siger Helle Rabøl.

Undgå skader på inventar med Konceptline

Konceptline er Kongsvangs egen linje af rengøringsprodukter. Covid-19 har betydet et øget brug af sprit. Det har medført flere og flere skader på borde, stole og gulve. Derfor anbefaler Kongsvang sine kunder rengøringsproduktet Konceptline Desinfektion. Uden brug af sprit desinficerer og dræber Konceptline Desinfektion bakterier og eventuel virus.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.