Kongsvang

Eliteleverandør til det offentlige

Kongsvang Cleaning & Facility A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2020.

Vi er både glade og stolte over at Kongsvang igen i år er udnævnt som Eliteleverandør til det Offentlige Danmark.

Men selvom vi i dag beskæftiger omkring 1.000 medarbejdere, har vi aldrig arbejdet med deciderede vækststrategier. “Vi er en ejerledet og værdidrevet virksomhed, hvor vi altid har haft fokus på, at levere ordentlig rengøring med ordentlige arbejdsgange. At det vi siger, også er det vi gør. Vi kalder det “360 graders ordentlighed”. At resultater og udmærkelser følger med i kølvandet er altid dejligt”, fortæller Jørgen Hertz.

Christina Nyhus fortsætter “Der skal lyde en stor tak til alle vores medarbejdere,  der hver dag arbejder målrettet og engageret på de mange danske arbejdspladser  – både i det private og den offentlige.”.

Mercell indsamler hvert år data omkring pengestrømmen mellem det offentlige og det private. I deres rangliste offentliggør de hvert år alle danske virksomheders samlede fakturasum til den offentlige sektor.

“Kongsvang Cleaning & Facility A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2020. Med en samlet fakturasum til det offentlige på 153.092.111 kr. har de placeret sig i den absolutte elite af leverandører; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.” skriver Mercell.

Kilde: Mercell/Udbudsvagten