Kongsvang

Erhverv

Erhvervsrengøring og Facility Management i topklasse

Gennem et tæt samarbejde med vores kunder har vi udviklet og tilpasset vores services, så vi på alle parametre kan imødekomme jeres branche-specifikke behov. Det kan handle om god og effektiv rengøring, og det kan handle om en bredere Facility Management-løsning, som giver jer optimale rammer for at fokusere på jeres kerneydelser.

Ensartet høj kvalitet

Vi har faste og gennemprøvede procedurer for hvert eneste trin i samarbejdet med jer. Alle drejebøger understøtter vores overordnede mål om at give jer en ensartet høj kvalitet hele vejen rundt.

Det handler om gode og klare forventnings-afstemninger. Det handler om rekruttering og oplæring af de rigtige medarbejdere til opgaven. Både de primære og dem, der står klar i tilfælde af planlagt og ikke planlagt fravær. Det handler om gennemgange af bygninger og om god organisering, og så det handler om veldokumenteret kvalitetssikring. 

Facility Management – én samlet serviceløsning

For os handler god service om evnen til at tilpasse os jeres behov. Og jeres behov handler formentlig ikke kun om den gode rengøring, men også om rydning af sne, mødeopdækning, reception, vagtordninger eller en lækker kantine. Med vores Facility Management-service står vi klar til at løse alle tænkelige servicebehov. Og uanset hvor mange services, I vælger, gør vi det nemt for jer med én samlet faktura og én primær kontaktperson.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.