Kongsvang

Forsyning

Den bedste service til jeres medarbejdere

Vi har serviceret danske forsyningsvirksomheder i adskillige år, og har her nogle af vores mest loyale og tilfredse kunder. Vi gør rent på rensningsanlæg, hos energiselskaber og på værker, og vi kan selvfølgelig tilpasse vores services præcis efter jeres rammer og behov.

Vi oplever en rigtig god service, stor fleksibilitet og hurtig opfølgning fra Kongsvangs side. Det er en stor fordel, at vi har fast-tilknyttede medarbejdere, som er rigtig godt inde i rutinerne. Det kører bare. Og laver vi et arrangement, kan vi ringe dagen før, og så bliver der straks sørget for ekstra oprydning. Det er sådan en service, der bare gør hverdagen nemmere.

Mitzi Staach, WAOO

Én samlet serviceløsning

Vi tilbyder en skræddersyet serviceoplevelse, som gør det nemt og rart at være medarbejder hos jer. Føler medarbejderne, at de bliver behandlet godt, vil I opleve mere tilfredse medarbejdere, som bedre kan fokusere på det, de er bedst til. Det er dét, god service kan.

Vi anbefaler en løsning, hvor vi fokuserer på tre service-niveauer. Alt efter behov.

Alle de ting, som bare skal være i orden i et rent og sundt arbejdsmiljø. Først og fremmest god rengøring, men f.eks. også vinduespolering, græsslåning og rydning af sne.

Services som får arbejdspladsen til at køre bedre, og som giver medarbejderne de bedste rammer for at fokusere på kerneydelserne. Det kan være en lækker frokostordning, telefonpasning, print-opgaver, mødeopdækning, oprydning, postomdeling mm.

Tiltræk og fasthold de bedste medarbejdere med services, som løfter hverdagen og gør arbejdspladsen ekstra attraktiv. I kan tilbyde skjortevask med fast ugentlig levering på kontoret.

Tilbyd bilvask, mens de passer deres arbejde. Og tilbyd en lækker Take Away ordning, så de kan få god aftensmad med hjem, selvom arbejdsdagene bliver lange.

Kort sagt:

Vi kan understøtte jeres arbejdsplads og medarbejdere hele vejen rundt og på flere niveauer. I tager blot fat på Gitte (se nederst), hvis I vil høre mere eller have et tilbud.

Service er tillidssag

Som serviceleverandør er vi tæt på jer og jeres medarbejdere. Derfor er tryghed alfa omega. Når I vælger Kongsvang til intern service eller rengøring, vil I udelukkende møde vores egne medarbejdere. De er uddannede og praksis-oplærte specifikt til opgaverne hos jer. De møder altid op i Kongsvang-uniform, har tavshedspligt og papirerne i orden, og så arbejder de naturligvis under ordentlige overenskomstsikrede forhold. 

I kan samtidig være helt trygge ved de midler og metoder, vi benytter. Alle vores rengøringsmidler er svanemærkede, og vores metoder lever op til de højeste branche standarder.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.