Kongsvang

Industri og produktion

Fleksibel industri-rengøring af høj kvalitet

Vi skræddersyr serviceløsninger specifikt efter jeres behov og rutiner. Vi har adskillige års erfaring med rengøring af produktionslokaler og industrielle områder, og med vores store katalog af serviceydelser kan vi understøtte både jeres produktion, jeres medarbejdere og jeres kontormiljøer.

Vores solide erfaring med opstart, indkøring og levering sikrer en gennemtestet service og stabil kvalitet fra første dag og gennem hele aftaleperioden. Alle drejebøger understøtter vores overordnede mål om at levere en ensartet høj kvalitet.

Vi har et godt og positivt samarbejde med Kongsvang, som vi kun kan være tilfredse med. Vi mærker en ret markant forskel fra de andre serviceleverandører, vi har haft. Der bliver virkelig taget ansvar for opgaverne og den aftale, der er indgået. Og der er en stor villighed til at få tingene løst og en rigtig fin opfølgning på de ting, vi snakker om.

John A. Nygaard, REITAN GROUP

Én samlet serviceløsning

Vi tilbyder en skræddersyet serviceoplevelse, som gør det nemt og rart at være medarbejder hos jer. Føler medarbejderne, at de bliver behandlet godt, vil I opleve mere tilfredse medarbejdere, som bedre kan fokusere på det, de er bedst til. Det er dét, god service kan.

I er altid velkomne til at ringe, hvis vi skal tage en snak om, hvordan en god serviceløsning kan se ud for jer. Det kunne f.eks. handle om følgende opgaver:

  • Rengøring af toiletter, omklædningsfaciliteterne og kontorer
  • Rengøring af produktionsmaskiner, vægge, skakte, tanke eller højt placerede rør og lysarmaturer
  • Vinduespolering og rens af facade
  • Rengøring af kantine-faciliteter og vedligehold af kaffemaskine

Service er tillidssag

Som serviceleverandør er vi tæt på jer og jeres medarbejdere. Derfor er tryghed alfa omega. Når I vælger Kongsvang til intern service eller rengøring, vil I udelukkende møde vores egne medarbejdere. De er uddannede og praksis-oplærte specifikt til opgaverne hos jer. De møder altid op i Kongsvang-uniform, har tavshedspligt og papirerne i orden, og så arbejder de naturligvis under ordentlige overenskomstsikrede forhold. 

I kan samtidig være helt trygge ved de midler og metoder, vi benytter. Alle vores rengøringsmidler er svanemærkede, og vores metoder lever op til de højeste branche standarder.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.