Kongsvang

Sundhed, medicinal og fødevare

Certificeret rengøring af klassificerede miljøer

Nogle erhverv har brug for rengøring fra en helt særlig skuffe. Arbejder I med områder, hvor fødevaresikkerhed eller infektions- og smitterisiko er højt på dagsordenen, kan vi tilbyde en nøje tilpasset rengøring udført af uddannede medarbejdere med alle nødvendige certificeringer. 

En oplagt service til alle klassificerede og kontrollerede miljøer som sundhedshuse, hospitaler, læge- og tandlægeklinikker, medicinalvirksomheder, kantiner og levnedsmiddel-virksomheder

Vi har en medarbejder fra Kongsvang tilknyttet, og hun er bare sindssygt dygtig. Det betyder enormt meget, for det er et lidt specielt hus at gøre rent i. Vi har selvfølgelig høje krav til kvaliteten, men vi har også brug for fuld diskretion ift. personfølsomme oplysninger og patienter. Og alt det fungerer bare, for vi har en meget kompetent og tillidsvækkende medarbejder gående. Det fungerer perfekt.

Åse Nørremark, Lægerne Stoholm

Vi sikrer og dokumenterer kvaliteten

Vores kvalitetssystem er gennemprøvet og velfungerende. Det sikrer, at I altid får den aftalte kvalitet. Vi arbejder med faste procedurer for medarbejdernes daglige egenkontrol, for den daglige kvalitetsopfølgning fra vores stationære tilsyn samt for servicelederens månedlige kvalitetskontrol. 

I får 24/7 adgang til digitale oversigter og dokumentation, så I nemt kan følge med. Og er der brug for at vende noget, er vores serviceledere altid enten ude hos jer eller til at få fat på over telefonen.

Skulle der komme fejl eller mangler, genopretter vi dem om muligt samme dag eller senest næste gang, vi gør området rent.

Service og tryghed følges ad

Som serviceleverandør kommer vi tæt på jer og jeres medarbejdere. Derfor er tryghed alfa omega. Når I vælger Kongsvang til intern service eller rengøring, vil I udelukkende møde vores egne medarbejdere. De er uddannede og praksis-oplærte specifikt til opgaverne hos jer. De møder altid op i Kongsvang-uniform, de har tavshedspligt og papirerne i orden, og så arbejder de naturligvis under ordentlige overenskomstsikrede forhold. 

I kan samtidig være helt trygge ved de midler og metoder, vi benytter. Alle vores rengøringsmidler er svanemærkede, og vores metoder lever op til de højeste branche-standarder – herunder Insta 800 og DS-2451-10.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.