Kongsvang

Et varmt farvel efter 18 år

Det bliver mere og mere en sjældenhed. At være i den samme virksomhed gennem rigtig mange år. Derfor skal det heller ikke gå ubemærket hen, når en dygtig og loyal medarbejder gennem 18 år takker af.

Lisbeth Storgaard startede i Kongsvang i 2002, da virksomheden stadig var ganske ung. Og alt imens virksomheden er vokset og har udviklet sig, har Lisbeth været en dygtig, vellidt og stabil medarbejder, der har stået for kantinedriften og serveret lækre måltider hos vores kunde. Men intet varer evigt, og Lisbeth har nu haft sin sidste dag i Kongsvang.

Hjulpet godt videre

Det lå ellers ikke i kortene, at samarbejdet skulle stoppe nu. Men fra sidelinjen kom Covid-19, som ramte hårdt og blev en stor mundfuld hos virksomheden, hvor Lisbeth – gennem Kongsvang – har arbejdet som kantineleder de seneste 7 år.

Det gjorde det nødvendigt for virksomheden at kaste boldene op i luften og skære ind til benet. Da boldene landede, stod det klart, at det blandt andet ville få konsekvenser for det mangeårige samarbejde med Kongsvang om kantinedriften.

Det blev her vigtigt for vores to direktører, Christina og Jørgen, at hjælpe Lisbeth godt videre. Og derfor var glæden også stor for alle parter, da de sammen med Lisbeth og virksomheden fandt en løsning, hvor Lisbeth kunne blive hos lige præcis dem.

En varm afsked

Selvom der blev sagt “på gensyn” og ikke “farvel”, så var det dog en afsked, som naturligvis skulle markeres. Det blev den hos Kongsvang, hvor Lisbeth kom forbi til en hyggelig morgenreception. Og hvor hun leverede en meget fin tale om sin rejse og sine oplevelser med Kongsvang gennem næsten to årtier.

Lisbeth fremhævede, at en af de seneste oplevelser i særdeleshed blev corona-relateret. For da Covid-19 begyndte at trække tænder ud hos virksomheden, Lisbeth var tilknyttet, blev hun sendt ud til andre kunder for at hjælpe med grundig rengøring og afspritning. “Det har været en ny opgave, men absolut en ære at være med til at få elever og lærere til at føle sig trygge” understregede Lisbeth.

Kongsvangs direktør Christina Nyhus gav også Lisbeth et par ord med på vejen, og de bar tydeligt præg af Kongsvangs og Lisbeths lange og tætte relation. “Det vigtigste for os var at få dig godt videre og det er dejligt, at vi fandt en løsning, hvor I (kunden og Lisbeth) kunne blive sammen. Du har været en loyal og fantastisk Kongsvang-ambassadør, og vi vil ønske dig alt mulig held og lykke”, sagde Christina, inden hun til sidst åbnede en dør på klem for Lisbeth: “Og hvis nu jollen ikke holder, så kunne der måske åbne sig nye muligheder. Man ved jo aldrig.”.