PASSIONERET LEDERSKAB
VÆRDIFULDT SAMARBEJDE

UDDANNELSE

Vi prioriterer uddannelse og kompetenceudvikling

Rengøring handler om meget mere end at svinge en støvsuger og tørre et bord af. Det handler om tillid, et godt arbejdsmiljø og glade medarbejdere. Derfor prioriterer vi uddannelse og kompetenceudvikling højt.  

Vi giver dig en rengøringsuddannelse
Vi ved, at du har potentiale. Det skal udnyttes. Derfor har vi som det eneste rengøringsselskab i Danmark vores eget uddannelsesprogram, hvor vi uddanner vores personale til mellemledere og lederstillinger inden for rengøring.

Introduktion
Når du starter hos Kongsvang, starter du med et introduktionsprogram. Her bliver du introduceret til den arbejdsplads, du skal være på, til rengøringsmidler og metoder, samt hvordan vi passer på miljøet både inde og ude, når vi gør rent.

Opfølgning
Når du har været ansat i fire måneder, holder vi et møde, hvor vi taler om dine ønsker og muligheder for videreudvikling hos os.

Driftsaspirantuddannelse
En gang om året udvælger vi kandidater til vores interne driftsaspirantuddannelse. Her bliver du uddannet i drift, ledelse og administration.

Mellemleder
Vores mellemledere skal ikke blot have en god forståelse for rengøring, men ligeledes kompetence i ledelse og drift. Det er vigtigt, at hver enkelt leder kan lede og fordele samt kommunikere med mange medarbejdere. Derfor modtager alle vores mellemledere ledertræning, hvor netop disse kompetencer styrkes og udvikles. Fra du starter på mellemlederuddannelsen går 1 år, før du er færdiguddannet til det niveau, vi forlanger af en mellemleder i Kongsvang. Derudover kommer du løbende på kurser.

 

 
 

OVERENSKOMST

Ordentlige arbejdsforhold og en god løn

SOCIALT ANSVAR

Vi tager et socialt ansvar for både miljøet og medarbejdere

PERSONALEPOLITIK

Guide til de værdier, vi ønsker, der skal være til stede i din og i vores arbejdsdag

ER DU TEAMPLAYER?

Kom med holdet - send os en ansøgning.