Kongsvang

Jubilæer i marts

Vi sender et stort tillykke og et kæmpe tak til vores to 5 års-jubilarer, Mariana og Nickie. Selvom coronaen har forhindret os i at fejre, som vi plejer, skal I alligevel have nogle ord med på vejen fra jeres nærmeste ledere. Og så må vi fejre, når det igen er muligt.

Til Mariana Schera fra serviceleder Joanna Beck:

Kære Mariana

Tiden går stærkt, og nu fejrer vi allerede dit 5år jubilæum! Jeg er virkelig glad for at have dig i mit team. Selvom vi ikke (endnu) kan tale helt frit dansk, så bliver jeg altid mødt med et smil og en lille hilsen! Og jeg ved, at jeg ikke er den eneste som er utrolig glad for dit hårde arbejde. På Smidstrup-Skærup Skole er de helt utrolig glade for dig og den kæmpe indsats, du yder på skolen! Stort tillykke med jubilæet! 🇩🇰 🇩🇰

De bedste hilsner Joanna Beck

Til Nickie S. Jakobsen fra regionschef Jakub Jablonka

Kære Nickie

“Vi kunne desværre ikke afholde jubilæum for dig, da myndighederne forbød større forsamlinger pga. corona. Så vi glæder os til, vi får mulighed for at fejre dig rigtigt. For vi er mega glade for, at vi har haft dig i Kongsvang i 5 år. Ikke kun, fordi du er en sød og rar person. Det er også fordi, du har et godt overblik over dit team. Du har en virkelig god professionalisme til dagligt, og har et utroligt nærvær over for dine medarbejdere. Du anerkender deres dygtighed og er meget respektfuld.

Jeg er meget taknemmelig for din fokuserede tilgang til daglig. Du gør det virkelig godt, så jeg er super glad for at have dig i Kongsvang. Og jeg vil gerne ønske stort tillykke med jubilæet.

De bedtse hilsner

Jakub