Kongsvang

Kongsvang ansætter ny driftsdirektør

Kongsvang ansætter ny driftsdirektør

Vi er glade for at kunne byde Flemming velkommen på holdet

Præsentationen af driftsdirektør Flemming blev taget i mod med flag, kage og den helt rigtige Kongsvangånd
Kongsvang i vækst

I Kongsvang er vi fortsat i rivende udvikling og har derfor valgt at styrke driften med oprettelse af en helt ny stilling som driftsdirektør. Her er vi stolte af at kunne præsentere at Flemming Sindberg vil besætte stillingen. Flemming skal være med til at understøtte vores strategiske indsatser, og fastholde vores position som en af branchens førende serviceleverandører/aktører. Derudover skal han være med til at sikre vores fortsatte vækst, i samarbejde med vores dygtige medarbejdere.

“Der er ingen tvivl om at vi er ekstremt glade for at have fået Flemming med på holdet. Vi har kendt Flemming fra branchen i mange år, og vi ved derfor at han passer perfekt ind i Kongsvangs værdisæt om ordentlighed – hele vejen rundt” Siger en forventningsfuld Christina Nyhus – direktør.

Flemming som driftsdirektør

Flemming har mange års erfaring fra rengøringsbranchen og har de sidste 25 år fungeret som overordnet leder i nogle af landets største selskaber. Han har blandt andet beskæftiget sig med offentlige institutioner, kommunale kontrakter og private virksomheder og har tilmed haft ansvar for to af landets største produktionsvirksomheder. Flemming lægger i sin ledelse stor vægt på at skabe tillid ved overholdelse af kontrakter og at udvise loyalitet.

Mød Flemming i videoen her:

Kongsvang er fortsat på en rejse hvor høje ambitioner om vækst, grøn omstilling og digitalisering er på dagsordenen. Her bliver Flemming en vigtig brik i den strategiske udvikling.

Jørgen er som Christina heller ikke i tvivl om at Flemming er den rette person til jobbet: “Det er jo en stor omvæltning at oprette en ny stilling og dermed ændre i organisationsstrukturen. Men jeg er helt overbevist om at denne ændring får stor positiv værdi for os som virksomhed – både ude i driften hos vores personale, men selvfølgelig også hos vores kunder, og i den strategiske udvikling”

Præsentation for driften

Flemming fik i sidste uge mulighed for at møde alle funktionæransatte, hvor han blev præsenteret til et fællesarrangement. Her var alle kaldt til fællesmøde under dække af at fejre fødselsdag for vores Løn og Personale chef Annette. Der var stor opbakning og folk deltog fra hele landet både fysisk og via teams. Christina, Jørgen og regionscheferne overraskede alle med præsentationen af Flemming – som i øvrigt også havde fødselsdag.

“Vores medarbejdere betyder utrolig meget for os. Det var derfor vigtigt for os at lave en ordentlig præsentation af Flemming og give folk mulighed for at møde ham rigtigt, fremfor bare at sende en mail ud” udtaler Christina 

 Vi glæder os til et super samarbejde, og en fantastisk rejse med Flemming ombord.