Kongsvang

Bæredygtighed

I Kongsvang arbejder vi løbende på at gøre bæredygtighed til en konkret og håndgribelig del af vores arbejde og vores kunders hverdag.

Det var f.eks. konkret, da vi skiftede samtlige rengøringsmidler ud med svanemærkede produkter. Det er også konkret, når vi foreslår vores kunder at begrænse antallet af skraldespande, så vi skal bruge færre plasticposer. 

Og så er det konkret, når vi køber elbiler, når vi indfører enkle doserings-pumper til vores rengøringsmidler, og når vi underviser vores medarbejdere i de metoder, der bedst sikrer, at vi efterlader et positivt miljøaftryk.

Mange af vores kunder er større virksomheder og kommuner, og det betyder, at selv små ændringer kan gøre en betragtelig forskel. Så den forskel går vi efter.

Vi vil være grønnere sammen med jer

Meget kan vi – og har vi gjort – selv, men vi har også erfaret, at det er i samarbejde med vores kunder, at vi for alvor kan gøre en forskel. Så vi står altid klar til at tage en snak med jer om, hvordan bæredygtighed kan indarbejdes i de serviceydelser, I har brug for.

Vores første elbiler blev eksempelvis købt i forbindelse med vores samarbejde med Aarhus Kommune. Og der er flere på vej.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.