Kongsvang

Kongsvang støtter fortsat den lokale idræt

Særligt i en krisetid, er det vigtigt at støtte den lokale sport

Martin Brueckner Johansen overrækker her støttebeviset til Kongsvang direktør Christina Nyhus

Endnu engang har Kongsvang valgt at forlænge sponsoraftalen med den lokale atlektik- og løbeklub Aarhus 1900.

Aarhus 1900 er primært drevet af frivillige kræfter, som hver dag gør sit ypperste for at støtte de unge atleter i deres vej mod succes – både fagligt og personligt. Der er ingen tvivl om at Aarhus 1900 holder af at gøre tingene ordenligt, både når det kommer til det sociale ansvar, samt den faglige og personlige udvikling. Dette er netop nogle af Kongsvangs kerneværdier, og vi er utroligt stolte over at kunne støtte det vigtige arbejde Aarhus 1900 står for.

For direktør Christina Nyhus har der ikke været tvivl om at støtten er vigtig og værd at fortsætte:

“Vi synes at de frivillige kræfter der lægges i Aarhus 1900 atletik og løb er vigtige at støtte og give opmærksomhed. Vi synes generelt atletik er en sportsgren der desværre er ret overset, og som fortjener mere støtte. Derfor har vi blandt andet også valgt at være hovedsponsor for Mathilde Diekema som netop er et godt eksempel på de succeshistorier Aarhus 1900 er med til at skabe rammerne for”

Vi, i Kongsvang, ved at det store arbejde i atletikafdelingen, der primært varetages på frivillig basis, bestemt ikke er gratis – det kræver økonomiske muskler at stille udstyr, faciliteter og trænere til rådighed for at kunne nå både de personlige og sportslige mål. Det kommer næppe bag på nogen at covid-19 har været et hårdt år – også for foreningslivet, og vi i Kongsvang ser det derfor som et helt essentielt socialt ansvar at række ud og støtte lokalt hvor man kan. 

Vi glæder os over at kunne følge med i de unge atleters udvikling, i takt med at landet heldigvis er ved at åbne mere og mere op. Vi opfordrer selvfølgelig også alle der har interesse til at tage et kig forbi og bakke op om de seje unge mennesker og eventuelt støtte via 1900 Athletic friends
 
Til de nysgerrige er der her en fin video af overrækkelsen af støttebeviset og lidt om hvem vi støtter: