PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Årets første jubilar

Tillykke med jubilæet Tetyana

Tirsdag den 3. januar kunne vi fejre årets første jubilar i Kongsvang, nemlig Tetyana Shepotilova, der har arbejdet for Kongsvang i nu 5 år. Tetyana kommer fra Ukraine og har boet i Danmark de sidste 10 år.

Til dagligt sørger hun for, at der er pænt, rent og ordentligt hos en af vores kunder i Aarhus. Tetyana udtaler selv, at hun ofte sammenligner kunden med hendes hjem, "der ser bare lidt pænere ud hos kunden" fortæller hun og smiler.

Lorina, som er hendes serviceleder, holdte en fin tale, hvori hun fortalte om glæden ved at have Tetyana som medarbejder. "Tetyana, du er en dygtig og stabil medarbejder, som jeg sætter meget stor pris på" slutter hun og overrækker gave og blomster til Tetyana.

"Jeg sætter stor pris på mit arbejde her i Kongsvang og jeg nyder min store frihed og ansvar for eget arbejde." sagde Tetyana og takkede, hvorefter det var tid til at få lidt godt at spise.

- Endnu engang skal der lyde et kæmpe stort tillykke med jubilæet. Vi i Kongsvang ser frem til mange flere års værdifuldt samarbejde med Tetyana!

Fullsizeoutput F67

Fullsizeoutput F68

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden