PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Æbleskiver, banko og juletræsdans

Weekend fyldt med julehygge

16. december 2014

Traditionen tro bød den første weekend i december på juletræsfester for alle Kongsvangs ansatte fire forskellige steder i Jylland og på Fyn. Her kunne alle komme og hygge sig med deres familier over æbleskiver og julebanko. 

”Velkommen til – og glædelig jul!” Sådan blev Kongsvangs ansatte budt velkommen af deres ledere til juletræsfesterne i Viborg, Varde, Aarhus og Middelfart.

”Det er vigtigt for mig som teamleder, at mine ansatte kan komme til en aften som i aften – og bare hygge sig!”, lød det fra teamleder Bettina Jensen, da hun skød weekenden i gang fredag aften i Viborg.

Nærvær i centrum

Arrangementerne bød bl.a. på pakkeleg, julebanko, klippe-klistre for børnene og fælles dans om juletræet – og selve ånden til festerne er indbegrebet af Kongsvangs DNA:

”For mig handler det om at være nærværende over for alle mine medarbejdere gennem en weekend som denne – det er min måde at give dem noget igen og takke for deres indsats i året, der er gået,” fortæller distriktschef Johan Dalegaard, som havde påtaget sig rollen som nummeropråber under bankospillene.

Familiehygge i afslappede rammer

Medarbejdernes familier var ligeledes inviteret med – og der var sørget for slikposer og andre godter til børnene. Der var dermed lagt op til en hyggelig dag med familien i selskab med sine Kongsvang-kollegaer, inden ledelsen afsluttede juletræsfesterne med at takke alle medarbejdere for året, der er gået – og ønske dem og deres familier en rigtig glædelig jul!

Juletræsfestmiddelfart1Juletræsfestvarde1Juletræsfester _viborgJuletræsfestaarhus3Juletræsfest _aarhusJuletræsfestervarde5Juletræsfestmiddelfart5Juletræsfestmiddelfart2Juletræsfestmiddelfart4Juletræsfest _aarhus2

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden