PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

‘Hands on’-erfaring med rengøringens kunst og kvaler

‘Hands on’-erfaring med rengøringens kunst og kvaler

I Kongsvang er der én regel, som jeg ret godt kan lide. Reglen er, at alle nye medarbejdere skal trække i arbejdstøjet og prøve kræfter med den rengøring, der er fundamentet for Kongsvang som virksomhed. Det gælder, hvad enten du er servicemedarbejder på gulvet, chef eller nyansat kontormus i HR-afdelingen som jeg selv. Derfor mødtes jeg, Line, den 16.-17. februar 2017 med 25-årige tilsynsassistent Razvan. Forud for mødet med Razvan havde jeg deltaget i undervisningen på Kongsvang Academy, hvorfor jeg i teorien havde bestået servicemedarbejderuddannelsen. Men en ting er teori. En anden ting er praksis.

Hvilke klude skal bruges på hvilke overflader, og hvor meget vand og doseringsmiddel skal der i den enkelte rengøringsspand? Razvan har været den bedste læremester, og han har på fornemste vis instrueret mig i at springe ud i rengøringens kunst og kvaler – fra etage til etage. Dagene på gulvet har givet mig hands on-erfaring med driften, ligesom jeg har fået sat ansigt på nogle af de mennesker, der hver dag gør en forskel med gulvkluden, med støvsugeren eller bare med et smil.

Til slut vil jeg gerne takke Razvan for nogle gode, sveddryppende dage og en oplevelse, der har lært mig en masse – ikke kun om rengøring, men i særdeleshed også om at være et progressivt ungt menneske med en anden baggrund end min egen.

Du er for sej, og jeg har stor respekt for din måde at tage imod mig som ny, grøn medarbejder i ‘Kongsblå’ uniform.

Billede 2

Billede 1

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden