PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

10 års jubilæum og klassisk bodega stemning

10 års jubilæum og klassisk bodega stemning

Torsdag d. 5. januar var det tid til at fejre endnu en 10 års jubilar i Kongsvang-familien og der var lagt i ovnen til klassisk dansk bodega stemning. Denne gang var det Bettina, en af vores serviceledere i nord/vest distriktet, som skulle fejres. Bettinas familie og kollegaer var mødt op for at ønske tillykke - og for at nyde en hyggelig eftermiddag på Kongsvang-kontoret.

En uselvisk kaffe-elskende serviceleder

Laila, vores distriktschef i syd, startede sin personlige tale til Bettina med at sige, at hun jo godt vidste, at en personlig tale ikke var Bettinnas favorit-del af jubilæet, da hun ikke bryder sig om at være i centrum. Alligevel skulle der selvfølgelig lyde et "Tillykke med jubilæet, Bettina - og ikke mindst tillykke til Kongsvang fordi vi har dig, Bettina!".

Laila fortsatte talen med at underholde med lidt historier om Bettinas forhold til kaffe, som vi vist roligt kan sige række sig ud over det sædvanlige - inviterer du på kaffe, så kan du være sikker på at Bettina kommer. Laila fortalte også, at derudover er Bettina også den slags leder, som sætter sine medarbejdere først - så længe de er glade og trives, så er Bettina glad.

Til sidst sluttede Laila af med nogle pæne ord om Bettina: "Uselvisk er det, jeg tænker, når jeg tænker på dig. Det har jeg en kæmpe respekt for. Jeg er sindssygt stolt af at være din chef! Du er for mig totalt unik og en eksemplarisk serviceleder."

Resten af eftermiddagen blev nydt, mens vi spiste lækker brændende kærlighed, hørte dansk-top musik og spillede "tip en 13'er" om Bettina og Kongsvang.

Tillykke til Bettina med de 10 år i Kongsvang! Vi glæder os til fortsat at samarbejde med dig og nyde godt af din værdifulde indsats!

File7

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden