PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

10 syngende år i Kongsvang

10 års jubilæum

2. marts 2015

Kantinemedarbejder David Robert Etienne har netop rundet de 10 års ansættelse hos Kongsvang. Det blev fejret med middag på Mifisto i Aarhus med kollegaer og ledelse.

David har arbejdet i Kongsvangs Kantineservice i 10 år, hvoraf han syngende og altid smilende de seneste 2 år har serveret lækker mad for PompdeLux’s medarbejdere på deres hovedkontor i Lystrup lidt udenfor Aarhus.

Altid glad og smilende

“Du har ikke haft det nemmeste liv, David,” indledte kantineleder Lisbeth Storgård sin tale til David, og fortsatte:

“Men jeg har aldrig mødt et mere livsglad og positivt menneske! Trods modgang med dit helbred af flere omgange, giver du aldrig op og stopper ikke med hverken at smile og synge dig gennem arbejdet og hverdagen. Vi burde alle lære af din måde at anskue livet på!”

Meget vellidt

Davids smilende og varme udstråling gør, at han i meget høj grad er vellidt blandt medarbejderne hos PompdeLux og sine øvrige kollegaer.

“Du spørger altid ind til os andre og interesserer dig meget for andre mennesker - og jeg kender ingen, som ikke med det samme de har mødt dig, synes at du er et skønt menneske!,” fortalte Lisbeth videre.

Pension lige om hjørnet

Til august har David valgt at gå på pension efter 10 gode år hos Kongsvang. Han vil blive savnet - ikke blot af kollegaerne og medarbejderne hos PompdeLux, men af hele Kongsvang-familien, som siger tusind tak for 10 gode år sammen!

IMG_1980IMG_1981

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden