PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

25 års jubilæum – dét skal fejres

Hurra hurra hurra

I servicebranchen er der generelt en stor medarbejderrotation. Derfor har det altid været af høj prioritet for Kongsvang at sørge for, at medarbejderne trives og føler sig værdsat. Gode vilkår og et skulderklap i ny og næ er vigtigt. Derfor har ledelsen, som bekendt, valgt at fejre hver enkelt medarbejders jubilæum – lige fra 5 år og frem. I marts 2019 havde vi dog glæden af at fejre en helt særlig og trofast jubilar.

Affiwa, som er servicemedarbejder i Kongsvang, har nemlig arbejdet hos en af vores kunder gennem 25 år, hvoraf vi siden Affiwa blev virksomhedsoverdraget har haft fornøjelsen af at have hende med på Kongsvang-teamet de seneste syv. Dét kalder vi et værdifuldt samarbejde – for os, kunden og ikke mindst, Affiwa.

Den 1. marts var derfor en helst særlig dag i Kongsvang og dét skulle selvfølgelig fejres efter alle kunstens regler. Derfor overraskede hendes kollegaer, leder og vores to direktører Affiwa med fælles morgenmad på arbejdspladsen, lækker kage, blomster, gave og rosende ord. “Jeg er utrolig glad og stolt over at have dig i Kongsvang familien.” konkluderede direktør, Christina, og takkede Affiwa for de seneste 7 år i Kongsvang.

Ewa, som er tilsynsassistent på stedet, fulgte trop og gav udtryk for hvor meget hun sætter pris på Affiwa og sit samarbejde og gode kollegaskab. “Det er dejligt at arbejde med dig. Du er erfaren, altid smilende og en dygtig medarbejder. Jeg er meget glad for at have dig som kollega.“

Mange tak for samarbejdet, din stabile og gode arbejdsindsats Affiwa. Vi ser frem til mange flere år sammen!

IMG 1080IMG 1075IMG 1073IMG 1072

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden