PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

5 sprudlende år i Kongsvang

5 sprudlende år i Kongsvang

16. november 2015

Blandina G. Kiilerich kan i år fejre sit 5. år som medarbejder i Kongsvang. Som en altid sprudlende, glad og dog håndfast kollega udfylder hun din daglige post som tilsynsassistent på Mercantec i Ulfborg.

Et dejligt humør

"Du er en medarbejder med et dejligt humør, Blandina," indledte teamleder Bettina Jensen sin tale til Blandina og fortsatte:

"Du er altid glad og smilende - altså, næsten altid. For træder man dig over tæerne, så kan du godt sige fra og spye med ild," fortalte Bettina grinende.

Styrer med hård hånd

Netop Blandinas kompromisløshed, når det kommer til hendes arbejde, er i den grad noget, som kommer kunden Mercantec til gode.

"Kunden er rigtig glad for dig - og du styrer rengøringen og bestillingen ift. værelser med hård hånd. Det er en meget positiv kvalitet ved dig," uddybede Bettina.

Omstillingsparat og hjælpsom

"Blandina er en omstillingsparat medarbejder, som altid er klar til at hjælpe og finde løsninger, hvis der opstår problemer," lød det fra Bettina Jensen.

"Jeg glæder mig meget til de næste 5 års samarbejde med dig," afsluttede Bettina sin tale til Blandina.

Samme glæde deler resten af Kongsvang Rengøringsservice A/S, hvorfra der endnu en gang skal lyde en stor tak for de 5 år, som er gået - og et varmt tillykke!

 IMG_8480IMG_8483IMG_8481

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden