PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

En ægte Kongsvang helt med cool DNA

Cool DNA-prisen 2019

Koncentrationen var stor og ørerne slået ud i fredags, da vi til en lærerig KongsvangBAR fik kursus i førstehjælp og hjertestarter. Og det blev ikke mindre af, at vores regionschef, Jette, pludselig rejste sig og tog ordet. Samtidig trådte vores direktør, Christina, nemlig frem med Kongsvangs CoolDNA moppefremfører, dekoreret med navnet på årets prismodtager - og så vidste alle pludselig hvad, der var under opsejling!

Inden navnet blev offentliggjort, trak Jette spændingen lidt...

”Valget er i år faldet på en person, der er meget engageret, resultatorienteret og altid hjælpsom. Én som holder en rigtig flot og stabil kvalitet, har en meget lav personaleomsætning og sygefraværsprocent, og samtidig er en rigtig teamplayer og god leder.”. Spændingen var stor og der blev klappet løs, da Jette løftede sløret for, at valget til dette års CoolDNA-pris faldt på vores gode kollega fra Fyn, Marius, der foruden prisen også vandt en team-oplevelse i Escape Room i Odense. En titel og et klap på skulderen, der i dén grad er fortjent.

IMG 1187 Kopi

Ordentlighed og høje standarder

At have cool DNA i Kongsvang kræver, at man tager ansvar, er passioneret og klar til at gå den ekstra mil, for at opnå glade kunder og dedikerede medarbejdere. Marius leverer i allerhøjeste grad kvalitet på alle niveauer og er en god foregangsmand og ambassadør. Han arbejder ud fra sit eget motto ”Respekter dine medarbejdere, tag hånd om opgaverne med det samme, og du vil have gode resultater.”.

Det går stærkt når man er på hold med Marius, som gerne giver en hånd når det brænder på – også på tværs af afdelinger. Han stråler af overskud og ordentlighed, som skaber ro i vores kunders maver. Både Marius og Andreea, sin dygtige assisterende serviceleder, sørger hver dag for at pleje Kongsvangs relation til vores kunder, så alle parter kan drage nytte af et værdifuldt samarbejde. Alt om Marius udånder Kongsvang DNA og dét smitter!

IMG 1201 Kopi

En ambitiøs og målrettet rejse 

Marius rejse i Kongsvang startede tilbage i 2014, ét år efter han kom til Danmark. Her startede han på en frisk som servicemedarbejder på deltid. Men hans ambitioner førte ham hurtigt videre op ad Kongsvangs karrierestige. Her tog han løbende imod flere timer og større udfordringer, bl.a. som assisterende serviceleder. Så efter flere års hårdt arbejde, flid og mange dansk-undervisningstimer, fik Marius tilbudt sit eget team og stillingen som serviceleder på Fyn. Marius er dermed en inspiration for mange og en ægte hverdagshelt, vi er stolte af at have som en del af Kongsvang-familien.

Diplom

Stort tillykke med prisen som årets CoolDNA Marius!

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden