Det er cool at være en god kollega

Cool DNA-prisen 2018

Fredag den 21. september rundede Christina vores Kongsvang Orientering af med at give ordet videre til afdeling øst’s afdelingsleder, Jakub, og lagde dermed op til udnævnelsen af dette halvårs Cool DNA-prismodtager. Der gik ikke mange sekunder, før der blev hvisket i alle hjørner og afkroge. For de færreste var i tvivl om, hvem der var dette halvårs bedst kvalificerede kandidat – en kollega og indbegrebet af Kongsvang DNA  nemlig serviceleder, Viorica 

Cool DNA 2018 10

 

En ægte helt 

Cool DNA-prisen gives til en medarbejder, som udover at udføre et ualmindeligt godt stykke arbejde, yder dét ekstra - som lever og ånder Kongsvangs værdier. Med Viorca’s ukuelige, målrettede og kompetente indsats som serviceleder, er hun hverken bleg for at tage en udfordring op eller give kollegaer en hjælpende hånd, når det kræves. Dét er cool DNA. 

Derfor var der også flere, der ønskede at få æren af at overrække hende prisen og samtidig sige et par rosende ord. Det endte ud i en lodtrækning, som Jakub vandt"Viorica, du er en cool kollega og samarbejdspartner. Du hjælper alle og ønsker intet tilbage. Du er et mega cool eksempel for dine kolleger og for ledelsen, fordi du er her uanset hvad. Du hjælper på tværs af afdelinger og har stor tålmodighed. Dit gode humør og uendelige optimisme spreder sig gennem os alle. Din professionalisme, erfaring og store engagement er unikt og inspirerende. Du er en ægte helt og vi er stolte af, at arbejde sammen med dig!"En rørt og stolt Viorica takkede for de pæne ord og lovede at fortsætte det gode arbejde, mens hun fik overrakt en smuk buket blomster, en gave og et diplom. 

 Cool DNA 2018 2

 

En holdindsats 

Vi ved alle, at man for at kunne yde en stor indsats, skal have et godt hold i ryggen. Derfor modtog Viorica og hendes team også en gave til deling. Sammen skal de besøge i Escape Factory, hvor de vil blive udfordret på deres samarbejdsevner og forhåbentlig få en sjov team-oplevelse.   

 

Et stort velfortjent tillykke til Viorica! Mange tak for din uvurderlige indsats i Kongsvang og mange tak for altid at være en imødekommende og hjælpende kollega.

Cool DNA 2018 9