PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

DHL – meget mere end en stafet

Årets DHL

Traditionen tro var opbakningen stor og stemningen i top blandt Kongsvangs medarbejdere, da årets DHL-stafet løb af stablen i Mindeparken. De truende grå skyer blev hurtigt erstattet af lune solstråler og en sensommerbrise, som tilsammen dannede perfekt grundlagt for kollegialt samvær og en omgang motion i det fri. 

Det gode kollegaskab 

Igen i år, var der fra Kongsvangs side sat et tema for dagen, som i år handlede om det gode kollegaskab. Temaet lagde op til en mini workshop i Kongsvang-teltet, hvor alle deltagere fik en dybdegående snak, om hvad godt kollegaskab i virkeligheden går ud på. Inputs blev samlet sammen og gemt til videreudvikling i ledergruppen og videre implementering på ’hjemmefronten’.  

IMG 5994

Flotte løbetider og smil på læben 

Efter workshoppen var tiden kommet til at dyrke det gode kollegaskab i det fri. Både løbe- og gå-hold stod klar, da borgmester Jacob Bundsgaard skød stafetten i gang. Kongsvang-ånden og de blå T-shirts bredte sig hurtigt på ruterne, som bød på flere oplevelser undervejs. Dyrebrøl, heppehold, en ballon allé og meget mere. Oplevelserne gav pote, og var med til at holde gejsten oppe – for mange Kongsvang-deltagere kom i mål med en super flot tid – og alle med et stort smil på læben. 

IMG 6078 2

Uden mad og drikke duer helten ikke 

Som hverdagshelte ved Kongsvangs medarbejdere, at det høje tempo og de brede smil går hånd i hånd med et godt måltid mad - for uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor havde Kongsvang sørget for et lækkert måltid mad, som blev nydt med god samvittighed i Kongsvang-teltet og på græsplænen. Med mætheden kom trætheden og tusmørket snigende, men inden Kongsvang-holdet gik hver til sit, takkede DHL-stafetten af med et imponerende festfyrværkeri.  

IMG 6100

Tak til alle deltagerne for højt humør og godt kollegaskab til årets DHL-stafet. 

Vi ses igen til næste år! 

 

IMG 6035

IMG 6001 2

IMG 6067

IMG 5999

 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden