PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Eliteleverandør til den offentlige sektor

Certificering

Her i Kongsvang kunne vi tage hul på sommeren med en glædelig nyhed. Udbudsvagten, der hvert år indsamler data om pengestrømmen mellem det offentlige og det private (der udgøres af omkring 300.000 aktive leverandører), har nemlig bekendtgjort, at Kongsvang nu er blevet certificeret eliteleverandør.

Begrundelsen lyder således: "Kongsvang Rengøringsservice A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2017. Med en samlet fakturasum til det offentlige på 105.517.554 kr. har de placeret sig i den absolutte elite af leverandører; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt." og som vi i Kongsvang er utrolig stolte af.

Eliteleverandør2018 S:H

Et stort tak skal først og fremmest lyde til vores kunder for den udviste tillid og det værdifulde samarbejde; og vi ser frem til endnu flere af slagsen, når vi starter nye kunder op lige her på den anden side af sommerferien.

Dernæst sender vi også et kæmpe skulderklap videre til hele Kongsvang teamet aka. hverdagens helte, der hver dag gør en forskel ude ved vores kunder med støvsuger, klud og et smil.

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden