PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

En cool overraskelse

Kåring af Cool DNA-vinder

25. november 2014

I november var det blevet tid til endnu engang at overrække vores Cool DNA-pris til en medarbejder, som udfører et særligt godt stykke arbejde. Denne gang satte vi os for at overraske vinderen ude hos en kunde.

Det er mandag d. 10 november, og klokken er 17.23. Driftskonsulent Claudia Lavinia Havei har fået besked på at møde distriktschef Johan Dalegaard på Parkvejens Skole i Odder, for at gøre klar til servicetjek næste morgen. Men i stedet blev hun, hendes to driftsaspiranter og 6 servicemedarbejdere overrasket med Cool DNA-kage, gaver og tale.

Ros fra både kollegaer og kunder

”Hvis der er nogen, der har cool DNA, så er det dig, Claudia! I alt du gør, udfører du dine opgaver ordentligt og by the book. Du er en rigtig dygtig leder, og dine medarbejdere er glade for dig. Og uanset hvem man taler med både blandt dine kollegaer og kunder, så roser de dig for din evne til at samarbejde”, begrundede direktør Christina Nyhus udnævnelsen af Claudia. HR chef Martha Rygaard Sørensen supplerede:

”Du er første generation af vores driftsaspiranter og har dermed lagt niveauet for hele uddannelsen. Nu er du selv mentor for fire driftsaspiranter – og når jeg ser på dem, ser jeg også fire mennesker, som ser dig som et forbillede og som gerne vil nå lige så langt som dig. Det er meget inspirerende for mig og for resten af organisationen – for det skaber en drivkraft, som er med til at udvikle og drive os som virksomhed fremad.”

Glad og stolt

Claudia lagde ikke skjul på sin overraskelse og glæde over udnævnelsen:

”Jeg er meget, meget glad og stolt! Der er så mange dygtigt mennesker i Kongsvang, som alle har Cool DNA, så jeg er meget beæret over at være blevet udvalgt”, siger Claudia og fortsætter:

”Og at I kommer herud og overrasker mig, gør det hele endnu bedre! Så kan jeg dele oplevelsen med mine folk – og det er jo ude kunderne, jeg tilbringer det meste af min tid. Så det gør det hele meget mere specielt – det kunne ikke have været bedre!”.

IMG_1233 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden