PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

En hel håndfuld 5-års jubilarer

En hel håndfuld 5-års jubilarer

Torsdag d. 6. januar havde vi fornøjelse af at fejre ikke mindre end fem 5-års jubilarer! Det var denne gang Bac, Affiwa og Ewa, der skulle fejres med flag og gaver.

Indledningsvis bød Laila, vores distriktschef i Nord/Vest, velkommen til alle 5 jubilarer, deres familier og kollegaer. Laila pointerede, at det jo var en ganske særlig dag for os i Kongsvang, hvor vi kunne fejre hele 5 dygtige medarbejdere: "Mange tak for den store indsats I hver dag gør, når I møder på arbejde. Vi sætter utrolig meget pris på Jer."

En fornøjelse at besøge rådhuset

Efterfølgende holdte Margaret, serviceleder for Bac, Affiwa og Ewa, en tale, hvor hun fortalte om, hvor stor en fornøjelse det er, at kunne fejre 3 af hendes fantastiske medarbejdere. Margaret fortalte yderligere, at det er en fornøjelse at have medarbejdere, der altid er positive med højt humør - og som helt tydeligt har det godt sammen på deres arbejdsplads. Margaret glæder sig altid til at besøge dem på rådhuset, både fordi der altid er pænt og rent, men også fordi de altid har styr på tingene og der er en god stemning. "I udfylder jeres arbejde 100%. Jeg er så glad for at have Jer som en del af mit team!".

To værdifulde medarbejdere på OK

Derefter tog Lorina, serviceleder for Viorica og Thuy, over og fortsatte med lidt ord til sine medarbejdere. Om Thuy fortalte Lorina, at hun har gjort en stor indsats - også selvom det indimellem har været svært. "Jeg er glad for, at vi sammen har kunne finde en løsning, hvor du stadig har kunne få arbejdet til at hænge sammen. Jeg ved, at vores kunde er glade for dig - og det samme er vi i Kongsvang." De samme rosende ord lød også til Viorica, som Lorina også havde noget særligt at takke for: "Viorica, du introducerede mig jo faktisk for Kongsvang - og du er jo faktisk årsagen til at jeg kom til at arbejde her i sin tid. Jeg er utrolig glad for dig, du er dygtig og du er stabil - og jeg ved, at du altid er der 100% for mig."

Resten af eftermiddagen blev nydt i hyggelige rammer, med kollegialt samvær, lækker tapas, kage, vand og rødvin til maden.

Endnu engang stort tillykke!

IMG 0256

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden