PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Endnu en glad 5 års jubilar

Endnu en glad 5 års jubilar

9. maj 2016

En solrig forårsdag den 9. maj satte HR teamet og Distriktschefen for Syddanmark kursen mod Tornbjerg Gymnasium i Odense for, i selskab med arbejdsleder, tilsynsassistent og tre kolleger, at fejre Tram Thi Thuy Buis 5 års jubilæum i Kongsvang.

Positiv og altid smilende jubilar

I dagens anledning havde vi fået lov til at fejre Trams jubilæum på Tornbjerg Gymnasium, hvor hun har arbejdet de sidste 5 år. Trams arbejdsleder, Ciprian, havde dækket et flot bord med flag og lækre kager – hertil påpegede Tram, at én af fordelene ved arbejdet som servicemedarbejder bl.a. er, at ”man kan spise en masse kage, da man får så god motion i jobbet!”

Men før det blev tid til at gå om bord i gåsebryst og jordbærtærte, holdt Ciprian en fin tale og fremhævede, hvor stor en fornøjelse det er, at arbejde sammen med Tram, som altid er positiv og smilende. ”Mange tak for det gode samarbejde, Tram. Du er et rigtig godt menneske og en dygtig medarbejder.” sagde Ciprian og overrakte derefter gave og blomster. ”Tusind tak alle sammen. Hvor er det nogle fine blomster. Jeg er så glad!” udbrød Tram og stillede op til et fællesfoto med alle kollegerne.

Vigtigt med en synlig og vedkommende ledelse

”Det er så hyggeligt med besøg!” sagde Tram og smilede over hele hovedet, hvorefter hun ærekær tog HR chef, Martha, og HR & Uddannelseskonsulent, Cathrine, med rundt på en grundig rundvisning. ”Det er rigtig dejligt også at møde Jer fra kontoret” forklarede Tram og gav os et indblik i hendes ansvarsområder og gang på gymnasiet.

Ligeledes har det stor værdi for os i både ledelsen og administrationen, at tilbringe tid sammen med Kongsvangs dygtige servicemedarbejdere - og derved også få indblik i det store stykke arbejde, de hver dag udfører hos virksomhedens kunder.

Inden turen gik retur mod hovedkontoret i Aarhus, fik vi et stort kram og tak for denne gang af Tram.

- Tram, vi takker for dit skønne humør og store arbejdsindsats. Vi ser frem til mange flere års godt samarbejde her i Kongsvang.

MG 3876 MG 3873

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden