PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Februars tre første jubilæer

Jubilæer

Den 5. feb. 2019 kunne vi fejre, at vores dygtige servicemedarbejdere Christina Mihai og Ilie Mihai nu har været ansat i Kongsvang i 5 år. Dagen blev fejret på deres arbejdsplads sammen med deres kollegaer. Deres serviceleder, Elisabeth, havde sørget for lidt kaffe og kage og assisterende serviceleder, Edyta, indledte jubilæet med rosende ord til de to medarbejdere og afsluttede: ”Stor tak for jeres indsats. I hjælper altid, hvor I kan og I har et fantastisk godt samarbejde med vores kontaktperson – det sætter jeg stor pris på”.

Den 18. feb. 2019 kunne vi desuden også fejre Florin-Irinel Dimitrius 5-års jubilæum i Kongsvang. Florins serviceleder, Bart havde, udover blomster og gave, sørget for brownies og Pepsi i dagens anledning - lige efter Florins hoved. Sammen med kollegaerne havde de en hyggelig eftermiddag, hvor der både blev snakket om arbejde, fritid og kulturforskelle nationaliteterne imellem.

Der skal også lyde et STORT TILLYKKE med jeres jubilæum herfra. Kongsvang sætter stor pris jeres indsats og hjælpsomhed gennem de sidste 5 år! 

Februars Tre Foerste Jubilaeer Kl 084526

 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden