PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Fodboldfeberen har ramt Kongsvang

Der er et yndigt land..

Torsdag den 21. juni blev kantinen i Aarhus omdannet til en tilskuertribune i rød-hvide farver. Det danske herrelandshold i fodbold spillede VM-puljekamp mod Australien, og i Kongsvang var der linet op til den helt store fodboldfest.  

Side om side sad Kongsvang-medarbejdere med øjnene klistret til storskærmen, der var sat op i dagens anledning. Og allerede efter 6 minutter blev der hujet og truttet i de Dannebrog-farvede truthorn, da Christian Eriksen bragte Danmark foran med 1-0 på et fantastisk mål.  

Desværre blev der lige inden halvleg, med hjælp fra det omdiskuterede VAR, dømt straffe imod Danmark, og desværre kunne Kasper Schmeichel ikke gøre noget ved sparket, der udlignede til 1-1. 

Resten af kampen blev der spist masser af chips og slik, som hjalp med at tage toppen af spændingen på en kamp, der kunne gå både Danmarks og Australiens vej. Da dommeren efter 94 minutter fløjtede kampen af, og Danmark gik derfra med 1 point, stod det klart, at kampen mod Frankrig på tirsdag bliver afgørende for Danmarks videre VM-skæbne. 

Derfor omdannes kantinen på tirsdag endnu engang til en rød-hvid tribune, hvor Kongsvang-roligans tropper op for at bakke fodboldherrerne op! En god anledning til hyggeligt - og ikke mindst spændingsfyldt - kollegialt samvær her på Klamsagervej. KOM SÅ DANMARK! 

Download

Jo

Da

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden