PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Første fase veloverstået

Første fase veloverstået for Kongsvangs aspiranter

10. april 2014

Efter en start med masser af hårdt arbejde og spændende undervisning har Kongsvangs fire driftsaspiranter gennemført fase A og bestået den tilhørende stopprøve. Fasen har haft fokus på rengøring, samt Kongsvangs midler og metoder.

I den forbindelse er aspiranterne er blevet undervist i kemi, gulvmaskiner, arbejdsplaner og kvalitetsopfølgning. Undervisning har foregået som en vekselvirkning mellem teori og praksis, og de har løbende deltaget i adskillige øvelser ude blandt vores kunder.

Uddanne ildsjæle

Da Kongsvang i 2012 valgte at starte en intern driftsaspirantuddannelse var det med ønske om at løfte branchens kvalitet og styrke mellemledernes ledelsesmæssige kompetencer. I tråd med Kongsvang værdisæt omkring passioneret ledelse, er det netop virksomhedens brændende ønske at uddanne ildsjæle, der elsker servicefaget – og i praksis kan trække på en stor faglig viden og ballast.

Integration af læring og uddannelse i hverdagen

I Kongsvang arbejder vi dagligt på at integrere læring og uddannelse i den daglige drift, hvorfor vi er vi meget stolte af vores uddannelsesprogram, der er med til at sikre den gode kvalitet og service, vi er kendt for.

Det er derfor med stor glæde, at vi i Kongsvang kan ønske de fire aspiranter et stort tillykke med at have gennemført og bestået uddannelsens første fase.

    Foto 1Foto 2Foto 3

IMG_2690IMG_2714IMG_2697

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...