PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Fokus på medarbejderne

Tilsynsassistent Gabriela fyldte 50 år

24. april 2014

I Kongsvang sætter vi en ære i at sætte vores medarbejdere i centrum, få dem til at smile og dele højtider og særlige anledninger med dem. I ugen efter påske var det tilsynsassistent Gabriela Pocols tur til at blive fejret i anledning af hendes 50 års fødselsdag  med morgenbord og lykønskninger fra ledelsen og kollegaer.

Dygtig og hjælpsom medarbejder

Gabriela har siden august 2011 arbejdet som tilsynsassistent på Handelsfagskolen i Skåde og er kendt i Kongsvang for at være en dygtig og hjælpsom medarbejder, som sætter stor stolthed i sit arbejde. Dette takkede arbejdsleder Lorina Pacurar hende for og ønskede hende stort tillykke med dagen.

God repræsentant for Kongsvang

Gabriela er med sin varme og mange smil en god repræsentant for Kongsvang og et eksemplarisk forbillede for sine serviceassistenter, der alle bliver sørget godt for af Gabriela. Medarbejdere som Gabriela har været med til at gøre Kongsvang til den succes, virksomheden er i dag – og derfor fortjener Gabriela en stor tak for det arbejde, hun yder hver dag.

Tid til selvforkælelse

Ingen fejring uden gaver, og Gabriela modtog selvfølgelig også gaver, der stod i selvforkælelsens navn: gavekort til vinsmagning og en skønhedsbehandling.

Fødselaren selv var meget bevæget over dagen: ”Jeg kan ikke tro, at alt dette er for mig – jeg er meget glad og føler mig værdsat og velkommen,” sagde Gabriela, inden festlighederne sluttede af med et sidste hurraråb.

 

IMG_2823.jpgIMG_2806.jpgIMG_2828.jpg - Version 2IMG_2815.jpg          IMG_2820.jpgIMG_2809.jpgIMG_2821[2]

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden