PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Fokus på rekruttering

Vores rekrutteringsindsats er altafgørende

Ifølge tal fra Danmarks Statistik er ledigheden fortsat den laveste i 10 år. Mangel på arbejdskraft er derfor også en stødt stigende bekymring hos mange danske virksomheder, hvilket også understreges af førnævntes netop offentliggjorte konjunkturbarometer for service-, bygge- og anlægssektoren. Her kom det frem, at 19 procent af byggevirksomhederne i marts måtte begrænse deres produktion, grundet mangel på arbejdskraft, mens det gælder 15 procent af servicevirksomhederne.

Vores rekrutteringsindsats er derfor altafgørende – og vi skal i højere grad tænke ud af boksen for at fange vores kommende medarbejderes opmærksomhed. Vi tager vores ansvar for at rekruttere og tiltrække de rigtige medarbejdere meget seriøst. For det er dem, der gør en reel forskel ude hos vores kunder.

Vi tror på faglig stolthed og véd at rengøring er et håndværk. Derfor uddanner vi blandt andet alle nye medarbejdere i Kongsvang Academy, for at klæde dem godt på til arbejdet og sikre en god start. Her i vores rekrutteringsvideo sætter vi fokus på nogle af de mange fordele ved et job i Kongsvang.

Vidste du for eksempel, at man som servicemedarbejder har et af de bedst betalte ufaglærte jobs?

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden