PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Fra driftsaspirant til Cool DNA

Ny Cool DNA vinder

23. marts 2015

Fredag d. 6. marts blev endnu en vinder af Cool DNA prisen udnævnt. Denne gang gik prisen til arbejdsleder Ciprian Maliat.

Ciprian afsluttede sin driftsaspirantsuddannelse i december 2014 og har derfor kun haft stillingen som arbejdsleder i 2 måneder - og kan nu også pryde sig af Cool DNA titlen.

Indbegrebet af cool DNA

“Vinderen denne gang er én som gang på gang skaber værdifuldt samarbejde med vores kunder. Han er vellidt blandt sine medarbejdere og har en dyb og oprigtig interesse for dem. Han er en afholdt kollega, som altid møder andre med forståelse og fleksibilitet. Kort sagt er han indbegrebet af cool DNA - og derfor den oplagte vinder denne gang af cool DNA prisen selvfølgelig Ciprian!”, lød det fra Ronnie Friischman, som sammen med resten af ledelsen stod for udnævnelsen.

Ingen nem kåring at opnå

At blive cool DNA vinder er ikke noget man kommer sovende til. Prisen gives til en medarbejder, som udover at passe sine opgaver til perfektion også yder det ekstra, som gør, at denne medarbejder lever og ånder Kongsvangs værdier - og dermed har Cool DNA.

Flot indsats

Det er derfor en flot indsats og hårdt arbejde, som ligger bag Ciprians kåring. Allerede i sin sidste periode som driftsaspirant, skabte han værdifulde kunde- og medarbejderrelationer, som han har videreudviklet som arbejdsleder - som f.eks. på Horsens Statsskole

En holdindsats

Udover Ciprians kåring blev resten af hans arbejdslederteam bestående af Anni, Claudia og Reghina også præmieret med et gavekort til en oplevelse på havet i havkajak.

“I Kongsvang er vi af den opfattelse, at vi ikke kan få succes uden hinandens hjælp og støtte - derfor skal I sammen have denne oplevelse, som kan styrke jeres samarbejde og sammenhold,” forklarede Ronnie ved overrækkelsen af gavekortet.IMG_2032

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden