PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Fra servicemedarbejder til serviceleder

En hårdtarbejdende og vellidt jubilar

Den 11. september tog ledelsen og afdeling Øst fusen på vores dygtige serviceleder, Bart, da han til et afdelingsmøde fik overrakt blomster, gaver og stående bifald i anledning af sit 5-års jubilæum i Kongsvang. Direktører og indehavere, Christina og Jørgen, stod pludselig i døren med flag og kage, og så skulle Bart fejres! Bart selv blev meget overrasket og rørt. 

Barts nærmeste leder, Jakub, fortæller om ham, at han er en sej kollega, en varm person og en super medarbejder, der altid er engageret og velorganiseret. ”Bart er desuden et fantastisk eksempel på, hvordan man kan gå fra at være servicemedarbejder, til – gennem hårdt arbejde og stor personlig udvikling – at blive serviceleder”, tilføjer Jakub.  

“Vi har fat i en jubilar, der både besidder en stor grad af ordentlighed, humor og videbegærlig nysgerrighed. Han sætter høje standarder, både for sig selv og dem omkring sig – uanset om det drejer sig om arbejde eller det at lære dansk”, fortæller Cathrine, HR- & Uddannelsesansvarlig.  

 

Vi ønsker Bart stort tillykke med jubilæet! Og håber på, at vi kommer til at fejre mange flere af den slags i fremtiden. 

 

File 4

File1 2

Fullsizeoutput 1F94

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden