PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Fra trainees til assisterende serviceledere

Sidste afsnit i Kongsvangs trainee-føljeton

Det sidste halve år har vores trainees knoklet en vis legemsdel ud af bukserne. Og det har resulteret i, at vi i april kunne styrke vores Kongsvang team i afdeling Øst og Nord med 3 nyudklækkede assisterende serviceledere.  

 

Med udgangen af marts kom vores tre trainees; Edyta, Kamila og Daniela over målstregen på det sidste modul på trainee-uddannelsens: "Overdragelse af kunder", som stillede skarpt på ledelse af medarbejdere, kundekontakt, servicebesøg iht. kundesegmentering, opfølgning, ansættelse og lønføring. De er således blevet undervist, har fået sidemandsoplæring og lejlighed til intensiv træning af alle relevante dele af arbejdet som assisterende serviceledere. Og med fortsat god opbakning og støtte fra deres ledere og nu forhenværende mentorer, er de nu trådt ind i et nyt kapitel af deres karriere i Kongsvang. 

 

Fælles fejring 

I slutningen af april til Kongsvang Orientering kunne vi således fejre at have fået styrket Kongsvang-teamet med tre nye og meget stolte assisterende serviceledere.  

"Edyta, Kamila og Daniela, det har været en fornøjelse at følge jer på sidelinjen og mærke jeres energi og målrettethed, når I er kommet susende ned af gangene i hælene på jeres mentorer eller på vej til undervisning med Anne Sofie. Læringskurven har været stejl, og det er helt tydeligt, at jeres selvsikkerhed, faglighed og lederegenskaber er blevet sat på prøve, men i høj grad også er blevet styrket. I er vokset med opgaven - og derfor står i her i dag, nu som assisterende serviceledere.", indledte HR & Uddannelsesansvarlig, Cathrine. "Jeres udvikling kan ikke kun ses i jeres faglighed, men også rent sprogligt, hvor I har gjort en imponerende indsats, og hvor I i allerhøjeste grad også er vokset med opgaven. Det er så sejt!", afsluttede hun og uddelte diplomer til dem alle tre.  

De to ansvarlige afdelingsledere kom også på banen med rosende ord og lykønskninger, hvortil de udtrykte både stolthed og tryghed ved at overlade kunder og medarbejdere i deres kyndige hænder. Afslutningsvist blev der overrakt flotte blomsterbuketter og fundet kagemand frem, mens der blev klappet og ønsket tillykke fra kollegaernes side. 

 

Ambitionerne og udviklingen fortsætter 

De tre nye assisterende serviceledere har det til fælles, at de har ambitioner på egne og Kongsvangs vegne. De har gennem trainee-uddannelsen fået muligheden for at avancere og tage ansvar, og den mulighed har de grebet. ”Uddannelsen var en stor mulighed for mig, og jeg har udviklet mig meget. Jeg har lært en masse, og trainee-forløbet har været meget spændende! Nu er vi færdige, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet som assisterende serviceleder. Jeg er rigtig glad for at være en del af Kongsvang, for mine kollegaer og for det gode arbejdsmiljø, der er i virksomheden”, fortæller Edyta, der ligesom Kamila og Daniela fortsat vokser med opgaven og griber de muligheder, deres første tid som assisterende serviceledere bringer dem. Læringspotentiale er der nemlig fortsat masser af i deres nye hverdag som assisterende serviceleder, hvor meget stadig er nyt, og hvor ikke to dage er ens. 

 

Tak til mentorer, ledere, undervisere og alle andre, der bidrog til endnu et succesfuldt uddannelsesforløb i Kongsvang. Vi glæder os til snart igen at kunne starte et nyt trainee-forløb op, hvor flere talenter får muligheden for at tage vejen op ad Kongsvangs karrierestige.  

Redigeret TalerRedigeret EdytaRedigeret DanielaRedigeret KamilaRedigeret FaellesbilledeRedigeret Fejring

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden