PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Grundig Cool DNA vinder

Grundig Cool DNA vinder

17. november 2015

Ved Kongsvang Orientering fredag d. 6. november var det blevet tid til at udnævne endnu en ny Cool DNA vinder - og denne gang tilfaldt æren arbejdsleder Nickie Jakobsen. 

Ansvarlig og omsorgsfuld leder

Nickie har arbejdet som arbejdsleder i Kongsvang Rengøringsservice siden marts 2015 og har siden da påtaget sig lederrollen med stor omhu, samt en udpræget ansvarlig og grundig ordentlighed.

"Jeg tror ikke, jeg fornærmer dagens vinder ved at sige, at hun ikke er den hurtigste - til gengæld er hun den mest omhyggelige arbejdsleder, vi har," indledte direktør Christina Nyhus sin tale til Nickie og fortsatte:

"Nickie, du har altid styr på din butik - og du tager dig omsorgfuldt og ansvarligt af dine medarbejdere. Derudover er du en meget god kollega og stor teamplayer - du ved, at man klarer sig bedst ved at stå sammen."

Langsom starter

Driftskonsulent Irina Brinzei havde også et par ord at sige til Nickie:

"Da du startede var jeg din mentor - og jeg tænkte godt nok: Åh nej, hvor stiller hun mange spørgsmål!," indledte Irina og fortsatte:

"Men du tog dig den nødvendige tid til at lære alt og forstå, hvordan du skulle gribe din nye rolle rigtigt an. Og nu står vi her! Jeg er meget stolt af dig - du er meget dygtig og meget værdifuld for os alle!"

Stærkt team i ryggen

Med udnævnelsen fulgte gaver med og her modtog Nickie en lækker lædermappe samt termokrus til at holde hende varm her til vinter. 

"Derudover Nickie, så ved du om nogen, at det er vigtigt at have et stærkt team bag dig - og det har du i Team Nord," forklarede Christina Nyhus, inden resten af teamet blev kaldt op til Nickie:

"Derfor skal I selvfølgelig ud og have en sjov og udfordrende oplevelse sammen!" fortalte Christina mens hun overrakte dem et gavekort til en formiddag hos Aarhus Boulders. 

Her kommer teamet på noget af en opgave, når de skal klatre uden seletøj - dog heldigvis godt beskyttet af bløde madrasser.

Rørt Cool DNA vinder

Til slut talte en rørt Cool DNA vinder til resten af sine kollegaer:

"Mange, mange tak - det betyder rigtig meget for mig! Jeg er så glad for mit job og for at være en del af Kongsvang - tak, fordi I alle er med til at give mig et godt arbejdsliv!", afsluttede Nickie.

IMG_2313IMG_2315IMG_2329IMG_2333IMG_2337

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden