PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Har du talt med din servicemedarbejder i dag?

Har du talt med din servicemedarbejder i dag?

Flere virksomheder vælger at rengøring skal foregå sidst på dagen, nogle steder om natten eller i de tidlige morgentimer – ofte før de øvrige medarbejdere møder på arbejde. Men er det i virkeligheden en fordel?

Frank Jespersen, kontaktperson hos en af vores kunder i det midtjyske, deler vores holdning til synlig rengøring – og kan klart se fordelen for begge parter. ”For det første; Hvem vil foretrække at arbejde om natten? Desuden er det da rart at få sat ansigt på dem, der befinder sig i bygningen og rent faktisk har adgang til dine papirer osv. Og så er vores mandlige ansatte sjovt nok blevet bedre til at ramme kummen, når de går på wc. De ved, at det er Anna, der skal gøre rent efter dem – og de vil gerne hjælpe hende", siger Frank Jespersen.

Hvorfor ikke?

”Det er vel det samme, som hvis en håndværker kommer i arbejdstiden – men det er der ingen, der stiller spørgsmålstegn ved, fortæller Janni Lund Øjerson, serviceleder i Kongsvang. Janni påpeger samtidig, at vores erfaring viser, at langt de fleste af vores kunder fortsætter med rengøring i dagtimerne, når de først har prøvet det. For der er bare en række indlysende fordele – både for vores servicemedarbejdere og for vores kunder.

Aarhus Havn 2

Gode relationer og gensidig respekt

Janni og Frank er begge enige om, at der gennem synlig rengøring bliver skabt en relation mellem kunden og servicemedarbejderen, som giver en større forståelse og dermed også færre klager. ”Det er muligt at tage de små problemer i opløbet, fordi vi kan tage en dialog med kunden, når begge parter er der. Og så gør man bare bedre rent i dagslys!” tilføjer Janni.

Et bedre familieliv

Synlig rengøring i dagstimerne kan blandt andet bidrage til et mere harmonisk familieliv for vores medarbejdere. Det giver dem mulighed for få flere sammenhængene arbejdstimer, et større socialt tilhørsforhold til de konkrete arbejdspladser samt det øger deres arbejdsglæde og motivation. Alle årsager, der er værd at fremme.

Benytter I jer af synlig rengøring på din arbejdsplads eller er du interesseret i at vide mere? Du er altid velkommen til skrive til os på: jh@kongsvang.net, så vil Jørgen rigtig gerne sætte dig ind i, hvordan synlig rengøring kan give gevinst for alle parter.

Aarhus Havn 1 2

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden