PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Hold no 100

En milepæl i vores uddannelseshistorie

Vores servicemedarbejderuddannelse har i sin nuværende form eksisteret siden juli 2016 – og for nylig kunne vi med stolthed i stemmen byde velkommen til hold nummer 100. Det fejrer vi med et højt hurra og giver dig et lille indblik i vores uddannelsesverden.

 

I Kongsvang tager vi uddannelse alvorligt. Vores medarbejdere skal tilbydes præcis den uddannelse, de har brug for til at varetage deres arbejde, og vi sætter en ære i selv at tilrettelægge og gennemføre undervisningen. I 2016 lavede vi gennemgående forandringer i organisations- og uddannelsesstrukturen i virksomheden, og en af de første interne uddannelser, som vi satte i søen i den forbindelse, var servicemedarbejderuddannelsen. Startskuddet lød helt præcist den 14. juli 2016, da det første hold servicemedarbejdere blev inviteret indenfor i Kongsvang Academy – vores eget uddannelsescenter i hovedkvarteret i Åbyhøj.

Kongsvang har lige siden sin spæde start haft et ekstraordinært fokus på uddannelse og oplæring af nye medarbejdere. Fordi vi ved, at det er vigtigt! Både for den enkelte medarbejder, for kvaliteten hos vores kunder og for os som virksomhed. For at kunne tilbyde de bedst mulige uddannelser til vores medarbejdere er det afgørende, at vi i Kongsvang Academy konstant fornyer og udvikler vores uddannelser. De skal stemme overens med den virkelighed, vores medarbejdere oplever - og den virkelighed ændrer sig en lille smule hver eneste dag. Således smider vi af og til boldene op i luften og griber dem igen på den måde, som giver mening netop nu. Det var netop det, der skete i 2016, hvilket lagde kimen til de uddannelser, som vi arbejder med i dag.  

Siden dette første hold har vi formået at få samtlige medarbejdere i Kongsvang gennem den nye servicemedarbejderuddannelse. Nye medarbejdere kommer heldigvis hele tiden til, så der går sjældent en uge uden et fyldt hold. Det er en oplagt mulighed for at hilse ordentligt på en ny medarbejder, vise at vi sætter pris på dem og samtidig give dem de redskaber, som de hver især skal bruge for at blive en succes i deres arbejde.

Efter halvandet år med denne uddannelse kan vi konstatere, at det lykkedes os at skabe en undervisning, hvor vi formidler faglighed og rengøringsteknik og samtidig sender vores servicemedarbejdere hjem med et stærkere tilhørsforhold til Kongsvang. 

Kom forbi Kongsvang Academy og se vores ”Hall of Fame”. Her kan du finde hvert eneste hold fra servicemedarbejderuddannelsen, afbilledet med diplomer efter gennemført uddannelse.

SM Hold 3 2

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden