PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

HR chef på barsel

Sidste arbejdsdag

2. februar 2015

Fredag d. 30. Januar var sidste dag på job for HR chef Martha Rygaard Sørensen, inden hendes barselsperiode begyndte.

”Trods medvind og lysere tider, hænger der i dag en sort sky over Kongsvang, fordi du, Martha, går på barsel i dag”, lød det fra direktør Christina Nyhus til fællesmøde på kontoret i Viby.

Drivende kraft i ledergruppen

Martha har været ansat i virksomheden siden sommeren 2013 og har siden da været en af de drivende krafter i ledergruppen mod mere uddannelse og professionalisering af alle medarbejdergrupper. 

Det er derfor en essentiel del af virksomheden, Kongsvang må undvære for en periode, mens Martha er væk. I hendes fravær er virksomheden dog i trygge og kompetente hænder hos resten af HR-afdelingen, som består af HR- og Uddannelseskonsulent Rikke Eriksen og HR- og Udviklingskonsulent Helene Graabæk Gamsgaard.

Babygylp og poser under øjnene

”Så vi skal nok klare os, selvom vi kommer til at være alene hjemme! Men husk, når du står med babygylp i håret og poser under øjnene, at du er en fantastisk kvinde, som vi alle ser op til og er inspireret af”, afsluttede Christina Nyhus sin tale og overrakte Martha en stor buket blomster til at nyde derhjemme. 

 

IMG_1863

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden